מאלדר וקרייצ'ק

Gilliana

New member
מאלדר וקרייצ'ק

בעקבות דיון פרטי שניהלנו עינת ואני היום, מעלה את הנושא לדיון כל חברי הפורום: מה לדעכם יחסו של מאלדר אל קרייצ'? האם הוא, כפי שאני טוענת, מתעב אותו או לפחות מאד שונא אותו או שמע, כפי שטוענת עינת, מעריך את קרייצ'ק ורואה הרבה דמיון בין שניהם? כפי שאמרה עינת בצדק - למאלדר היו הרבה הזדמנויות להרוג את קרייצק, אולם הוא לא עשה זאת. אני טוענת שמאלדר איננו רוצח ולא יהרוג אדם בדם קר בשום מקרה ובנוסף - יתכן והוא מקווה להוציא מידע מועיל מקרייצ'ק ולכן נמנע מלהרוג אותו. מה דעתכם?

מרחיבה את דעתי

בנוסף למה שציינת אני גם אומרת שמאלדר יודע שקריצ'ק הוא יותר מה שרואים, אמנם הוא פגע בו בעבר אבל קריצ'ק עזר לו לא מעט. מאלדר פעם אחרי פעם מקשיב לקריצ'ק ונעזר בו, כשאתה שונא בנאדם עד כדי כך שתרצה להרוג אותו אני בספק אם תסמוך עליו אפילו אם זה לא אמון מלא. אני חושבת שהוא יודע שקריצ'ק אכזר ככל שיהיה עדיין מאמין במטרה של מאלדר רק פועל לפי מה שהוא חושב לנכון. למאלדר היו המון הזדמנויות להרוג את קריצ'ק גם בלי שייחשב כרצח בדם קר אבל הוא בחר שלא, הוא גם בחר לתת לו להגן על סקאלי ההרה, פשוט מסר לה אותו וביקש שייגן עליה. אם זאת לא הוכחה שמאלדר יודע שאפשר גם לסמוך על קריצ'ק אני לא יודעת מה כן.

Gilliana

New member
כשמאלדר מסר את סקאלי...

... לידיו של קרייצ'ק, מה היו האלטרנטיבות שעמדו בפניו? האם זה לא היה מעשה יותר מתוך חוסר ברירה מאשר מרצון?

אממ תמיד יש בחירה

הוא יכל לנסות משהו אחר במקום למסור אותה לאדם שכביכול הוא רוצה לרצוח אותו והוא שונא אותו. סקינר היה איתו, הוא יכל לברוח איתה, הוא יכל לתת לסקינר להגן עליה. הוא יכל למצוא משהו אחר. מאלדר מספיק חכם בשביל למצוא אלטרנטיבות כשהמצב חסר מוצא.

זה לא נחוץ

מה שכתבת זה ממש דומה למה שאני חושב. גם לגבי זה שמאלדר לא רוצח וגם לגבי זה שהוא נעזר בו כביכול.

1Shir

New member
נראה לי ששתיכן צודקות! ../images/Emo2.gif

כן מצד אחד הוא מאוד שונא אותו אבל מצד שני באופן יחסי הוא סומך עליו ומעריך אותו ומוכן לשתף איתו פעולה, כפי שראינו בלא מעט פרקים קרייצ'ק הזה הוא הדמות האניגמטית ביותר בסדרה, מצד אחד כ"כ רע אבל לפעמים מתברר בצד ה"טוב" בקיצור הוא די אחלה בד"כ מה המעשה הכי רע שהוא עשה אי פעם?

Gilliana

New member
אני גם אומרת שזה היה...

... הרצח של ביל מאלדר, אם כי היו לו עוד איל אילו מעשים איומים - הבולט ביניהם, הסיוע לחטיפה של סקאלי וכל מעשיו על מנת למנוע ממאלדר להגיע אליה (הרצח של דויין ברי, מפעיל הרכבל וכו').

1Shir

New member
אוי זה היה נורא אז, הפרק "אסנשן"

איך מאלדר היה כ"כ קרוב וכל פעם קרייצ'ק מנע ממנו.. ממש לראות עם דמעות של כעס בעיניים

FeLL67

New member
לרגע

עמדתי לשאול מי זה ואז נזכרתי, טוב עדין לא ראיתי את מה שאתם מדברים עליו אבל ידעתי שמי שרצח את אבא של מאלדר נראה לי מוכר אוך הסניליות-_-.

pusher

New member
אם כבר קרייצ'ק חח../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

הוא מופיע לאחרונה בפרקים בעונה 4 ב-CSI כבן זוגה של קת'רין,והם ממש מתאימים

S m e l l y Cat

New member
אבל היא זקנה ומעצבנת

ולמדתי לאהוב אותה
חחחחחחחחח יו נזכרתי! היה לי חלום עם שרה!!! חחחח יו איזה קטע.. אני כזה מראה לה תמונה שלה חח מCSI ואומרת לה "אוי את ממש דומה לזאתי מCSI" ואז היא אומרת לונכון היא מכוערת חח הזוי

pusher

New member
זקנה?!היא שחקה בהמוןן סרטים שראיתי!

אבל אזמה היא יפה והיא זכתה לנגוע בשפתיים של קרייצ'ק
אממ..אריאל...אם היית נופלת מכיסא רופף באוטובוס ומחליקה קדימה 2 קומות קטנות כאלה וכולם מסתכלים עלייך היית תובעת את אגד?

pusher

New member
יואו ישלי כאב ראש מודקה ובירה../images/Emo122.gif

לבנה!
חחחח ואיה הרגליים שלי הלכוווווו!חצאית מיטונפת,היה מצחיק חח

למעלה