מאלאן אהבה

מייקי69

New member
מאלאן אהבה

מתנצלת מראש. אבל חייבת לעלות רגע לבמה - ולהגיד אהבה. דווקא היום, כשכבר התכוננתי נפשית לשבת ולכתוב את הכאב ככה בפתוח. לכתוב את הרחמים. לכתוב (כמו שאני תמיד אומרת) את עצמי לדעת... דווקא היום אני נכנסת הנה, לפינה הקטנה שלי, שלעיתים כה קרובות היא כה מתסכלת. מאלאן חיבוקים, וקר לי; מאלאן כעסים - ופה אצלי כל הכוסות במקומן; מאלאן מחיאות כפיים - ושקט נוראי בצד הזה של המסך. והנה אני חוזרת ובאה. מדברת לפעמים שטויות, סתם בשביל לשמוע שאני עדיין חיה. והנה היום - בפינה הזו המלאה-ריקה, הפינה הוירטואלית שמסרבת לבוא יחד איתי למיטה בלילה, אני קוראת, צוחקת, דומעת, מתעודדת, דואגת.... דואגת לאש-לי צוחקת מפסי, דינה, דיאבולו בוכה עם גן עדן, עם רשפים, נבוכה עם האשה ההיא שתמיד היא נבוכה מתרגזת על השקספירית, שכל הזמן צודקת נפעמת (מה זה נפעמת, זה לא מילה) מההתרככות המפתיעה-מדהימה של הדג מתלבטת - כהרגלי, אם לבעוט לו, או לחבק לו לאטיוד-פה-גדול ומרחרחת סביב אלון - מנסה לגלות באיזה אפטר-שייב הוא משתמש תוהה איפה השארתי את תבור, את השוטה, את איש המערות - מתה לדעת עליהם עוד. לא מבינה לאן נעלם יוג, ומי בלע את ארזזז... ו... פתאום יש גם איזה מיליון וחצי חדשים כאלה אצלי בפינה. פתאום אני מלאה. פתאום אני יחד עם כולם - מוצאת בעצמי פינות נשכחות. עושה "סדר" לקראת החג, או האביב, או סתם - לקראת החיים. ככה, נשפך ממני אל כולכם. ובאה לי איזו תודה ענקית כזאת. ומאלאן אהבה !!!!! מייקי

מקום ב-../images/Emo23.gif

"כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במליון חולמים שלא עוצמים את עינהם. כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במליון חולמים שלא אוטמים את אוזניהם. שמוכנים אל החלום להתקרב שעוד זוכרים איך לעכל את הכאב שיכולים להתאהב, להתחייב ולגלות שעוד נשאר להם מקום בלב. מקום בלב, מקום בלב." חברנו לפורום שיש בו אנשים עם לב ע-נ-ק מרגישה כמו בבית.(וגם את תורמת לכך.....) מתנצלת שנדחפתי לך-מייקי...... באהבה

אש לי

New member
איימי../images/Emo23.gifמייקי

איפה הממחטות לעזאזל שצריך אותן? "איזה יום עצוב" מרגשים נוגעים כאילו באמת באמת אוהבים? מאמינים שאני ממש אוהבת? את האותיות המילים השמות אני שומעת אותכם מקלידים מהצלילים הגבוהים העדינים של פרח אשכרה גן עדן. ועד הצלילים הנמוכים הגסים הרועשים של דג ואטיוד אשכרה לפעמים גיהנום חחחחח חולה על כולכם ועלייך מייקי זה היה יפה אהבתי. איימי.

מייקי69

New member
ואת, אני לא גמרתי איתך!

שתדעי!! לדעתי קיבלת מספיק תשומי ליום אחד אז אני משאירה לך אצלי קצת למחר, ומחרתיים....

אש לי

New member
זה בסדר גם אני לא גמרתי!../images/Emo13.gif

אוי זה היה טוב טרפייה התצומי שקיבלתי אבל עם כל זה? היום לא קיבלתי

אטיוד5

Active member
פיספסתי את ההודעה הזאת אתמול בלילה

קורא אותה על הסובאח. איזה פיספוס! לילה שלם הייתי יכול לישון עם קצת יותר אהבה.

איך הצליח לנו??? ../images/Emo24.gif

לחשוב על כל הפרפרים שהשתוללו בבטן לפני שהעזתי ובניתי את החדר. פתחתי את הדלת ו.. בום! נזלה לי פנימה השמנת של הקרם של השמנת! אחד, אחד.. הצטופפו להם יחד חבורה מדהימה של אנשים. ולי.. לי יש הכבוד להיות זו שמנהלת את הפורום. אני אוהבת אתכם המון, יקירי. (כן - גם אותך יא קרציה אטיודית בת 5 !! שנספר להם על המכות שאנחנו הולכים שם בחדר הפנימי??? אולי נעשה סקס וגמרנו? ככה. בשביל להשלים.
) שיהיה לנו יום מדהים וחג רגוע .. ושנמשיך לברוח לכאן מידי פעם בשביל החיבוקים, הנישקוקים, החיזוקים והספנקינג של הדג והאטיוד
גמני אוהבת . בחזרה, מייקי.

אטיוד5

Active member
אומרים ...

שסקס של פיוס הוא הכי טוב. זה דווקא נושא חדש. ואלי נעלה את זה למעלה בתור הודעה חדשה?

תבור.

New member
מייקי !!!!../images/Emo39.gif

מאחד האחרונים ברשימה (אחרונים חביבים...) תודה על המאלאאאאאאן ותודה לך מהמוןןןןןן כאן

למייקי ../images/Emo24.gif

מייקי יקרה אמנם חדשה ועדיין לא שייכת אבל קוראת את מה שכתבת ומחייכת שיהיה לך חג שמח ונפלא ענת

מייקי וכולם...../images/Emo23.gif

כל כך הרבה תודה אני רוצה להגיד לכם, שהדף פה לא יספיק. חדשה פה, הגעתי אליכם תודות לאחד "עקבתי" אחריו עד לפה. ובום טראח, נפלתי על הפורום הכי מגניב שיש. איזה חום, איזה פירגון, איזו איכפתיות. מרגישה כל כך מחובקת, זה בדיוק מה שחסר לי עכשו. הוא כל כך חסר לי עכשו... על כל הכאבים שלי, אתם פה מפצים. תודה שמצאתי אתכם מתרגשת...
רשפים של תודות ואהבה

מייקי69

New member
תרגעי, ג´ינג´ית

שבי בשקט וקבלי חיבוקים אם את לא יכולה לסבול את זה אז תתחילי בתרגילי הרפייה תתמקדי בנשימות לא שאיפות אלא נשיפות.... נו, נרגעת ???? חכי חכי מה אני יבשל לך למפגש.
מייקי - זוממת לה - תוך כדי לעיסת הסנדוויץ´ הכשר האחרון לפני פסח (היתר יהיו לא כשרים....)

../images/Emo93.gif במה כבר הסתבכתי לי????

פסי (לועסת ביטה וחושבת על העצירות של המצות..)

Alon403

New member
בלי אפטר-שייב...

ועכשיו נזכר ששמעתי קולות של ריחרוח... הבן מצוה כנראה סחב לי אותו, כל אחד והפלומה שלו. מין איפה קיבלת מחשב שגם מריח? מייקרו-ריח? וולה חכם הגייטס הזה. חג שמייח לכל המריחים את המצות

ביעור חמץ

אני מצטרף לשירשור שפתחת ומאחל לכולנו חג שמח. הזדמנות לביעור חמץ מטפורי של כל החמוץ שצברנו בבטן ויציאה מעבדות של תסכול לחירות של אושר. ושיעבור עלינו בשקט.

למעלה