מאכלים

מאכלים

שלום אני מתה על אוכל ובכלל תרבות פרסית מישהו יכול לתת לי מדכונים צמחוניים בכל סוג ומכל דבר? תודה ושבת שלום

YEKI 1

New member
הנוהל המקובל בפורום שלנו לפניות ....

עילעילית היקרה ! הנוהל המקובל בפורום שלנו לפניות מהסוג שלך,דורש פניה מוקדמת למנהלת הפורום,בנוסח הפניה הבאה: "אוי דוצ'י ! אשנה מנהלת niya חנום ! אג'זה ! " ואז היא כבר תדריך אותך. יש להקפיד על כללי הנימוס הפרסי, בפניה אליה בנוסח האמור. בהסלחה בישביל את ! (לברורים ועירעורים יש לפנות לאדון פרויז)

פרויז1

New member
ולוש כַּה אצ'נכּ בָּא !

אֵנגָר כֵּה בֵּלָא נֵסבַּתֵה שוֹמָה, גוּאימה.

פרויז1

New member
דאותק! בא לך לאכול ע'ורמה סבזי?

אשתי הכינה לשבת, כי הבן הגיע לחופשה מהצבא. באותה הזדמנות העברתי 2 סירים לחבר שלי סיר ע'ורמה סבזי וסיר של אורז פרסי. אם כן, תתקשר 402951 0542

YEKI 1

New member
../images/Emo10.gif מונם ואלה איצ'י נדחורתה ארו ......./images/Emo26.gif

מֻונָם גֶה וָאלָה איצ'י נָדְחורְתֶה אָרֻו ! ! מון וֶיְשֶגִי נֹווְ קָאתֻו אִין שֶקָמום נָא בֶּבָּא ׁמומקן,אחא פרויז , גומה ברפנסנה במון יחשה ברנדז (אִין מנהלת חָנום ! קֻווָשָה חֶבָרֻושָה ? ? , צֶ'קָה איצ'י נָדְבָתֶה תָא עָלא ? ?)

פרויז1

New member
יחשה צ'י חלה ביביו בוחורתיד!

ביביניד צ'טוו צ'י אין ע'דר לאע'ר מורדֵני שוֹדידָן, אֵשׁנֵכֵּה?! בָּאיַד גֵה רֵז'ים בּיגיריד, בָּא חוֹרָאכֵּה פּוֹר ויטמין, דָה כַּלֵסיוּמֵה בֵּדַנֵתוּן בֵּרֵד בָּאָלה , אצ'נכה! מנהלת חנום, מירֵד אַעַ'בה פּסֵרָה, וו פֵּסֵר בָּאזי מכּוּנֵד. אוּ וֵובָּא! אינַם שׁוֹד רוּזֵגָאר? אומיד בחודה אינַם זוּדי בֵּבַּחתֵש בֵּרֵסֵד, שיש הַש בּרכה וֵוצֵ'ה ביאָרֵד, אוּן וַחת בָּאֵרה אין יֵכּייַם אֵז דוּשה מון ביאד פאין.

Davitak

New member
התפריט שלי החודש מורכב בעיקר מ

תוכמה קודו בדום פסטה (פיסטוק) בגלל המונדיאל

למעלה