מאכלים נוזליים

sivan120

New member
מאכלים נוזליים

עשיתי איזשהו ניתוח בלשון ואני לא מסוגלת ללעוס אלא רק לשתות- אילו מאכלים נוזליים כדאי לקנות, לאכול בשביל לא להרגיש רעבה

צפנתי

New member
זה פירסינג..?../images/Emo201.gif../images/Emo101.gifהחלמה מהירה!!

מעדני חלב, לבנה וגבינות רכות,דייסות, מרקים טחונים בבלנדר, ביצה רכה, שיק פירות (מיץ תפוזים בבלנדר, עם פירות העונה, אני מתה על שילוב של תפוז, בננה ואגס בשלים
)

sivan120

New member
לא-הסרת גידול מהלשון...

אסור לי חם, אז מרקים יצאו מהעסק. איך עושים דייסה? נראה לי שאני הולכת לקנות מעדני חלב.

צפנתי

New member
החלמה מהירה והמון בריאות../images/Emo24.gif

יש מרקים טחונים שמאד טעימים גם כשהם קרים. (למשל בעיני-מרק עגבניות
) ויש לי עוד רעיון משביע ודי נוזלי, ממרח אבוקדו בשל+מעט שמן זית. זה גם נורא טעים
בקשר לדייסה-מממ....לא יודעת. משהו עם סולת וחלב. בחיפוש קצר ברשת בטח יהיו לך המון מתכונים
רוב בריאות לך

sivan120

New member
תודה רבה!!!

הלכתי וקניתי מעדני חלב ויוגרטים למיניהם- עכשיו אני פחות רעבה, תודה!!!

Nיכאלה 1

New member
גרבר...

אני אמא לתינוק, אז זאת האסוציאציה הראשונה שלי. כשהוא היה טיפה יותר קטן הייתי מכינה לו את המאכל הבא, ואוכלת בהנאה את כל השאריות: חומרים: 1 תפוח, 1 אגס, 1 תמר. חותכים לקוביות קטנות ואז טוחנים בעזרת סטיק. אפשר להוסיף קינמון.

Nיכאלה 1

New member
כדאי לך לנסות את המתכון שלי

הוא יותר טעים מגרבר וגם יותר זול, ואם יש לך מיקסר מוט - לוקח בדיוק דקה להכין. פשוט מרסקים את כל הרכיבים ביחד בעזרת מיקסר מוט או בלנדר (אם אין - אפשר גם לגרד על פומפיה אבל אז זה כבר לוקח זמן). ושכחתי לתת קרדיט על המתכון לספר בישול בשם "טעמים ראשונים". עוד מתכון מצוין שיש בספר הזה: לאפות בתנור תפוח שבמקום הגרעינים שלו - עושים בו חור ומכניסים פנימה תמר (שלם או טחון), ובוזקים מעל הכל קינמון. המרקם שלו יוצא גם כן כמו של גרבר ואפשר פשוט לאכול בכפית, או לרסק לפירה בעזרת מזלג. חשוב לקלף חלק מהקליפה של התפוח (מספיק לקלף סנטימטר אחד, מסביב מסביב, כמו טבעת) כי התפוח מתרחב טיפה בתנור והקליפה מפריעה לו, אל תקלפי הכל כי חבל על העבודה וכי ככה יוצא יותר טוב. וכשאת מכניסה את התבנית לתנור, תשפכי לתוכה טיפה מים, מסביב לתפוחים. נשמע מסובך כי כתבתי סיפור שלם, אבל זה לא.

מרק תפ"א קר

מבשלים תפ"א, גזר, בצל, פטרוזיליה, שמיר עם מעט מלח. כשמבושל מצננים ומועכים בעזרת מיקסר מוט או בלנדר או מעבד מזון ויש מה לאכול. ממליצה להוסיף למנה עצמה אותה את הולכת לאכול, כפית שמנת ולבחוש, מוסיף המון.

למעלה