מאכלים מוזרים..

alfiekeren

New member
מאכלים מוזרים..

קראתי קצת הודעות ישנות בפורום. וראיתי את ההודעה של גלי לגבי אוכל טעים ואוכל ששווה לשמור מרחק.. אז ככה.. משהו ששווה לשמור מרחק הוא MARMAITE. זהו ממרח שמרים מזעזע. ואלפי מת על זה!!!! הוא למשל שונא במבה...איך אפשר לשנוא במבה??? נו תגידו לי.

GalGula

New member
באמת איך אפשר לשנוא במבה?!?!?

דוקא הנסיך שלי התאהב קשות בבמבה! שלחתי אותו חזרה לאוסטריה הקפואה עם 5 שקיות במבה... ולגבי מאכלים ששווה לשמור מהם מרחק - קשה לי לחשוב על משהו ספציפי כי באופן כללי היו מלא דברים באוסטריה שממש לא אהבתי... אבל לכל הדברים האלה יש שמות מוזרים שאני ממש לא זוכרת (ואולי מנסה לשכוח). אז אני פשוט אמליץ על משהו: מדובר במרק מיוחד כזה, שיש בו מין פסי-פנקייק כאלה. נשמע מזעזע אבל זה באמת מרק נ-פ-ל-א! עוד דבר שאהבתי - לא נראה לי שזה בהכרח מאכל אוסטרי מסורתי, אבל בכל-זאת: רצועות הודו על מצע עלי-חסה שונים ומשונים, עם מין רוטב ירוק שהוא למעשה שמן מגרעיני דלעת (עד כמה שהצלחתי להבין). זה היה הדבר הכי טעים שאכלתי שם אבל אני עדין חושבת שאין כמו האוכל שלנו...

alfiekeren

New member
אבל לפחות הוא אוהב ביסלי..

יש להם כל מיני מנהגים מוזרים .. לשים לימון\ חומץ על ציפס..זה כל כך הורס את הציפס!!! לשים מלח על ערמונים.. טונה בפסטה..בלעעעע. ועוד הרבה דוגמאות..הוא שונא אוכל עירקי...קובה..טבית..קצרי.. כל האוכל הטעים.. ומת על אוכל הודי..שאני שונאת.. אגב המרק עם הפנקייק נשמע אחלה!!!

אניטה007

New member
אוי לא האוכל האנגלי ../images/Emo13.gif

נכון שהם לא שמים תבלינים בשום דבר? הייתי משתגעת כל הזמן מאוכל אנגלי שהיה כמעט חסר טעם כמו חתיכת קרטון...בלי מלח, בלי פלפל בלי כלום. טונה בפסטה אני עוד מסוגלת לסבול אבל אוכל חסר טעם...יאק.

alfiekeren

New member
כן...טפל - זאת ההגדרה המדוייקת.

למרות שהוא מאד אוהב אוכל חריף..אז אצלו זה פחות בולט. אמא שלי בשוק. הוא אוכל סחוג בכפית..

GalGula

New member
רגע רגע רגע...

את עירקית? דוקא במקרה שלי החבר התאהב בקציצות העירקיות שמכינים בד"כ לשבת... אני מניחה שהוא יאהב גם טבית וקובה וכו´... לא יצא לו לאכול את זה עדין.

alfiekeren

New member
עירקית ועוד משני הצדדים..

אני מבינה שגם את...אם יש קציצות של שבת..דוקא גם אלפי אהב אותם. אבל לא את הקובות למיניהם..אדומה.. במיה..כל הממולאים..עלי גפן.. כי זה חמוץ מתוק..לכי תביני..

GalGula

New member
../images/Emo13.gif בדיוק קודם אכלתי קובה אדומה!

אני רק חצי עירקית (נו מה, גם אני מעורבת
...) אבל רגע, כל מה שטעים באוכל הזה זה ענין החמוץ-מתוק!!! לכי תביני...

cielo

New member
אצלי - אוכלים הכל !

האינדיאני אוכל הכל, אין לו שום בעיה, הוא חולה בשר, כך שכל סוג של בשר ייכנס לגופו. במבה, ביסלי למיניהם - הוא מעדיף לא לאכול, כי זה ג´אנק, נו, קלטת ? איך אפשר ? אבל ... שיש לו התקפת אוכל, אין שום בעיה. הוא לא מבין איך זה שבאים לחברים תמיד מציעים במבה, ביסלי וכו´, אצלהם מציעים אוכל ... נו, מה קרה ? שאני אעמוד לבשל כל פעם שיש אורח פורח ?

alfiekeren

New member
נו תגידי..במבה זה אוכל..

בשביל דרום אמריקאים אוכל שהוא לא בשרי זה לא אוכל!!!! הוא בטח יודע לעשות על האש משהו משהו.. נו אז מתי את מזמינה... *מנגבת את הריר מהשפתיים..וקצת מהחולצה..*

cielo

New member
אני אוהבת ג´אנק !

יקירה, בשבילי כל מה שהוא ג´אנק - זה אוכל. אבל הבעל שלי לא מרשה לי לאכול ג´אנק, אז אני צריכה לאכול בסתר ! הוא טוען שזה לא בריא ואחרי הוא יודע שאני אתחיל לבכות שאני שמנה, ומי יסבול ? פאבליני ! אבל ... גם הוא נהיה ישראלי לאט לאט (אמא´לה) וגם לו יש התקפות ! חולה עלייך, שלי ו ... כן, חייבים להיפגש, אולי נרים מפגש פורום ?

למעלה