מאכלים מהספרים

PaDF00t

New member
מאכלים מהספרים

שלום, אחי הקטן מת על ספרי הארי פוטר (גם לי היית תקופה, ראו את הכינוי) כיוון שעבר מלא זמן מאז שקראתי את הספרים רציתי את עזרתכם אני צריכה שתזכירו לי מהם המאכלים המפורסמים ביותר בספרים כי אני הולכת להכין לו "ארוחת הארי פוטר" לכבוד היום הולדת! אני זוכרת ברצפת ומיץ דלעת מה עוד אפשר להכין??

hollypop girl

New member
השאלה היא אם אתה מתעניין במאכלים

"קסומים" או סתם מאכלים שאוכלים בהארי פוטר ? בירצפת, מיץ דלעת, סוכריות קסומות (ברטי בוטס, צפרדעי שוקולד, סוכריות רחף... אותם אפשר לקנות בחנויות של וורנר ברדרז ובפארקים של הארי פוטר) חוץ מזה:בייקון, טוסט עם ריבה ותה, צלי בשר, נקניקיות, אני זוכרת איזשהו איזכור לחביתה...? המאכל הצרפתי הזה שפלא אכלה, עודת דבשה (האהובה על הארי), מרק בצל (או שזה היה פטריות)

PaDF00t

New member
אמממ

אני הולכת להכין לו דבר ראשון עוגה עם קישוטי בצק סוכר של "קווידיץ'" כמו שהוא ביקש - דמות של הארי יושבת על הסניץ' אני הולכת לעשות לו בונבונירות בצורת צפרדעים שזה "צפרדעי שוקולד" להכין מלא סוכריות ג'לי בטעמים מוזרים כמו הסוכריות שאני לא זוכרת איך קוראים להם ברצפת ומיץ דלעת לשתות מה עוד יש מגניב (אבל אפשרי לביצוע, לא כמו "סוכריות רחף" כן?) של הארי פוטר?

את פשוט אחות אדירה!

רק לי יש אחים קטנים מעצבנים. הכי נפוץ זה הpumpkin pasties וה-cauldron cakes. יש גם את הנוצה המסוכרת! אבל זה נשמע קצת מסובך, אממ Cockroach Clusters
. אולי בבקשה תעלי תמונות כשתסיימי עם הכול?

אולי באמת לעשות את המאכלים היותר רגילים

שזה טוסטים , נקניקיות, פירה , וכן, זה היה מרק בצל ! אבל בכלליות את אחות ממש מוצלחת, הלוואי והאחים הגדולים שלי היו משקיעים עליי ככה!! בכל אופן באמת תעלי תמונות! זה נשמע סופר מגניב

למעלה