מאכלים אהובים

מאכלי ילדות

איזה מאכל ילדות זכור לכם לטובה ואתם מתרפקים על הזיכרונות או מכינים כזה בעצמכם? איזה מאכל ילדות גרם לכם סלידה וגועל ולעולם לא תסכימו לאכול?

זכרונות ילדות

חביתה עם שאריות עוף משבת מטונים עם הרבה בצל ירוק. סבתא שלי ז"ל היתה מכינה לי את זה. סלט ירקות עם ביצה קשה. קציצות בשר מטוגנות עם אורז ושעועית ברוטב עגבניות לארוחת צהרים ביום שישי. לחם טרי + קציצה ומלפפון חמוץ. טחינה עם הרבה שום וחריף תמיד תזכיר לי את אבא שלי שתמיד היה לו טעם של פלאח, כך גם לחם שחור עם שמן זית, מלח ובצל חי. אוכל דוחה מהילדות: רגל קרושה. מעולם לא ממש הצלחתי לאכול את התועבה הזאת, גם כילד זה נראה לי מגעיל.

באמת לא ברור לאן נעלם התוכן

מחולק באמצע זה אוכל בלקני של נונה ואוכל הונגרי של סבתא בג'י ממולאים, חצילים, בורקס וירקות מול גולאש עם נוקדלי, פפריקאש, גומבוץ ופלאצ'ינטה אותודבר כמו אצל 2 אוניות רק דור אחד קודם

אההה

ולא נוגעת ב: פלפל ממולא פול רגל קרושה בורשט בטח שכחתי עוד כמה דברים.

talyoav

New member
מאכלים אהובים

הדייסה שהיינו הולכים להביא בחורף מחדר האוכל, מרק עם קניידלך בפסח

אני לא מוכנה לאכול

ביצה רכה מעורבבת עם פיסות לחם. אין מצב שמישהו יצליח לשכנע אותי. לא אהבתי את זה בתור ילדה - והכריחו אותי לאכול את זה.... ממאכלי ילדותי אני אוהבת את הממליגה של סבתי ואת האיטריות המרובעות שהיתה מכינה בעצמה ומגישה אותן עם כוסמת.

כל אוכל הונגרי...

כל מאכל מבית סבתא שלמרות שהיא הייתה טורקיה סבא היה הונגרי ואני מאוד אוהבת את האוכל הזה גם לאכול וגם לבשל. (לצ'ו,גוועצ',פפריקש צ'ירקה,פלאצ'ינטה,גומבוץ...) וגם כל דבר שכולל בתוכו עגבניות (סלט,פיצה,פסטה,מרק עגבניות,גספצ'ו....) אוכל ילדות שלא אגע לעולם זה בעיקר כל מה שאחי אכל וגרם לי חלחלה עמוקה וסיוטים. (פסטה עם קטשופ וקוטג'
)

למעלה