מאכזב למדי...

ליליתי

New member
מאכזב למדי...

שתי שאלות לי אליך ידידי הרוחני: א. למה צריך להתקשר אליך באופן פרטי בשביל לקבל מידע על סדנאות רייקי? מה הבעיה? הרי בכל מקרה אתה שולך את המידע לתיבת הדואר האישית שלי, אז מה העיניין...מה הסודיות הזאת...או שיש מידע או שאין. ב. ואם כבר קיבלתי ממך תשובה(שהיא לפנות אליך האופן אישי...)למה צורף אליה קישור מוזר שאני בטיפשותי לחצתי עליו ועד כעשיו אין ביכולתי להיפטר מהשטות אותה התקין הקישור במחשב שלי, בלי לשאול אותי בכלל, ובלי אפשרות לבטל את ההתקנה, פשוט התפרץ פנימה... מה אגיד לך מוזר ומאכזב למדי.

nbraha

New member
סדנאות רייקי

שלום לך לילית, אנו מארגנים שתי סדנאות רייקי אחת בצפון ואחת במרכז. כל כוונתי הייתה לשאול אותך איזו קרובה יותר למקום מגורייך ובאיזו רמה את מעוניינת. פרטים טכניים אישיים כאלה אינם מעניינים את הפורום לכן הפניה הייתה ישירה אלייך. אנו לא מפרסמים ולא מאפשרים פרסום של מכונים בפורום. אם אטת מעוניינת במידע לגבי הסדנאות המתוכננות אודה לך אם תיצרי קשר. לגבי קישורים כפי שציינת במכתבך איני יודע על דבר כזה. ואני לא צרפתי שום קישור כזה. אבדוק זאת עם מנהלי האתר. בברכת האור ואהבה לכולם, ניסים ברכה - מנהל הפורום

ליליתי

New member
ובכל זאת...

ושוב שלום לך! ברור לי שפרטים אלו לא מענינים את הפורום לכן ביקשתי לשלוח לי אותם, אם אפשר, לתיבת הדואר הפרטית(כמו ששלחת וכל מה שהשארת היה רק מס` טלפון בלי שום מידע כזה או אחר) ועדין לא ברור לי למה אי אפשר לקבל מידע שהוא לא דרך הטלפון על הסדנא בצפון או במרכז ולהוסיף פרטים על הרמות השונות ולהוסיף את מספר הטלפון שלך לבירורים במקרה וצריך. נראה לי קצת מיותר ומיגע ליצור קשר טלפוני בשביל לקבל מידע בסיסי ומהיר. אז אם אפשר מה טוב, אם לאו ניפרד כידידים בברכת אור ואהבה.

tali30

New member
סדנאות רייקי

ברצוני לדעת האם אתם מקיימים סדנאות רייקי בירושלים אודה לכם באם תודיעו לי על פתיחת סדנא

למעלה