מאי!!!

sarah

New member
מאי!!!

*קול של פסיכולוגית* אני מזהה אצלך את תסמין יויו , או לייתר דיוק,תסמין שרה ביויו,שהיה בעבר שייך לי,אבל אני לגמרי בסדר עכשיו...עבדתי על זה קשה. בכל מקרה,זה הולך ככה: 1)פרנואידיות קשה 2)הצפת הפורום באופטופיקים מזוויעים ,שמרטשים בדר``כ לפורומים את האייברים הפנמיים,הם הורסים אותו,עולים על העצבים וגורמים לו להיות...הא...לא חשוב. אז אני מבקשת ממך,כמו שכתבתי בהודעה שכולם התעלמו ממנה- בבקשה אל תכתבו יותר מידי דברים ממש לא קשורים,מעצבנים,וכאלה שגורמות להצפות לא נחמדות בפורום,מה שגורם לפורום להיות מקום לא נעים (מקום?!) מעצבן ,במיוחד מזכיר את פורום ``יויו`` ז``ל,אז בבקשה... *פלאשק לא נעים לימים ש...הא...* *בבקשה* שרה,שפיסכלגה את עצמה ,ועכשיו היא בסדר... :) ארררר

אמממ...

טוב, אני מצטערת, זה היה ממש לא בכוונה... אבל פור מי דיפנס אי וויל סיי שאני מתה משעמום!!! אני בקורס של אמא שלי והדבר היחידי שאני יכולה לעשות זה להציף את הפורום של מייג`י (מה שהיום אני לא עושה כדי לא לעצבן אותו יותר מידי-אתמול כתבתי חלק מהתסריט של אלדין...בהודעות ל``ת!) ולכתוב פה הודעות מידי פעם (פה לא הייתה לי הכוונה להציף ת`פורום-ההודעות מספיק מעניינות שפשוט מגיבים עליהן...) ו.. זהו... מאי. :p

LuNaTiC

New member
אני כל כך מסכימה, אבל

כשמישהו מתחיל עם נושא שמעניין אותי אפילו שלא קשור להארי אני נגררת לדיון.... וזה חבל.. כי ככה, כי זה פורום של הארי אחרי הכל.. ולמה, למה לא הסתכלתם באתר עם הפאן ארט של דד ו - דס??? סתם שאלה שלא קשורה להודעה הזאת... אבל תסתכלו, יש שם ציורים מדהימים!!!!! -ענבל-

LuNaTiC

New member
את קראת את דראקו דורמיינס ודראקו

סיניסטר? אם לא.. אל תראי עכשיו את האתר... קודם תקראי, יש לזה קישור למטה... בפאנפיקים.. עכשיו, את האתרים פרסמתי פה בהודעה אחרת.. תסתכלי יותר למטה... אדיוס, הלכתי! -ענבל-

LuNaTiC

New member
אז להמשיך לקרוא, עכשיו, מיד ומהר!!!

עד שתגמרי את דראקו סיניסטר... כי די, זה כל כך מדהים!!!

אני מתכוונת לקרוא את כולו אבל...

המחשב הזה ממש לא נוח אז אני אחכה עד שאני אגיע הביתה... וחוץ מזה אמא שלי עלולה לומר לי בכל רגע שאנחנו הולכים-אז אין לי ממש זמן... מאי. :p

S.tal

New member
בקשר לפאנפיקים.......

אני עוד מעט גומרת את DD ובעצם קראתי את הפרק הראשון של DS. זה היה במקרה כי חשבתי שצריכים קודם לקרוא את DS... לא משנה... רציתי לשאול אם יש עוד פאנפיקים שדומים לאלה... ויפים כמוהם...... טל

LuNaTiC

New member
טוב....

עצתי: תמשיכי לקרוא!!!!!!!!! ואז תראי את הפאן ארט, כי זה מדהים... עכשיו, יש מלא פאנפיקים של הארי.. יש אתר - www.fanfiction.net ואני מתה עליו, ומבלה בו הרבה שעות ביממה:) יש שם פאנפיקים ממש על כל דבר.. ומלא על הארי, כרגע יש שם 15,200 ומשהו של הארי.. לא כולם טובים כמו דראקו דורמיינס ודראקו סיניסטר.. כי הם מדהימים... אבל באתר הזה יש מלא סוגים, גם הומוריסטיים, גם רגילים, וגם.. אמ.. לכאלה עם ראש כחול במיוחד.. חחחח. אני אגיד לכם סיפור שאהבתי במיוחד. תמצאו אותו בחיפוש של סופרים באתר, אם תחפשו את הסופרת: eliza diawna snape יש לה שלושה סיפורים שהם סדרה... תקראו אותם, הם נחמדים נורא, והם עם דראקו טוב (בערך) לאוהבי הדראקו:))))) -ענבל&ומפלצת הפלפלים האדומים החריפים,בהשראת שרה?-

S.tal

New member
תודה רבה!

לא היה לי מושג מעוד פאנפיקים. כי רק כל הזמן דיברתם על DD ו-DS... ובצדק! תודה! טל

LuNaTiC

New member
שמחה לעזור!!!

ולמכר עוד אנשים לפאנפיקשן.נט... כי אני מכורה.. כל הזמן שאני באינטרנט, שזה רוב היום, אז שני אתרים פתוחים אצלי קבוע... העמוד של הפורומים של תפוז והאתר של הפאנפיקים..^_^ -ענבל-

גם אני קראתי רק ת`פרק הראשון...

ואני חייב להגיד שזה באמת יפה, למרות שיש שם איזה קטע ש...אהההם(*מכחכח בגרון*), הייתי מצנזר...(ומי שקרא יבין...)

LuNaTiC

New member
בדראקו דורמיינס????. הא????

ומה היית מצנזר שם בדיוק??? turn off the lights!! -ענבל- tenchiiiiiiiii

LuNaTiC

New member
אוקייי נסיתי למצוא את עמוד 7.....

אחרי כל מיני העתקות והדבקות מוזרות בוורד... ולא הבנתי מה צריך לצנזר... אולי תסביר לי?

LuNaTiC

New member
הללללללווווו

אתה לא חושב שזה קצת בלתי נמנע להסתכל על עצמך במקלחת??? חחח די דראקו כזה חמוד אני אוהבת אותו.... *חושבת על דראקו* -ענבל-

תקראי טוב טוב מה שדראקו אומר!

ואני מצטט: but when he did look down by accident, his jaw dropped in amazement. ``Would you look at that,`` he said, trying not to. `` Congratulations, Potter.``

למעלה