מאי מאי שלי

bambi

New member
מאי מאי שלי

ושוב דיברנו בטלפון לאחר לילה של ייסורים שוב השמיים כחולים והציפורים מצייצות שוב הדג חזר למים והציפורים עפות הילה זרחה מתוכי כשדיברת איתי בטלפון האושר הציף את כולי וחיוך דבילי נמרח על פניי ולא ירד אם יש גן עדן אני נמצא בתוכו הייתכן שזהו גן עדן בתוך גיהנום? כמו אמרתי ושוב אומר לך קרן שמש האהבה היא הסיוט הטוב ביותר שיכול לקרות לנו האם יש פה סטירה? יתכן הלא החיים והמציאות סוטרים גם כן אתמול אמרה לי אתה אוהב אותי? אמרתי כן ורציתי לצעוק את שמך אך מה נעשה וזהו הגורל? עדיף מכלום כך אני מרגיש ומי יודע מה יוליד יום? לא יכול להפסיק עלייך וזה ממלא אותי אושר המחשבה שאת קיימת בחיי אוהב אותך ותמיד אוהב שלך לעולמים במבי שלך

may may

New member
אושר שלי

אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך

bambi

New member
אני יותר

הנה משהו שאת שומעת כל הזמן ממני אז הנה שוב פעם כי לא נמאס לי להגיד את האור שמאיר לי את הכוכבים את השמיים ללא עננים את גורמת לציפורים לצייץ למעני כל בוקר כשאני מדבר איתך יש על פניי חיוך של ג`וקר בלעדייך לא רוצה להיות בלעדייך לא אוכל לחיות למה זה כה קשה? הרי זה לא מה שאי רוצה כל בוקר איתך רוצה להתעורר לחבק לנשק לומר אני אוהב אך אם כך זה צריך להיות שיהיה אך רק תדעי שלעולמים אותך רוצה אוהב שלך לנצח הקסם

may may

New member
קיבלתי אותך במתנה

אלוהים אוהב אותי בכל זאת כנראה שהרי נתן לי אותך במתנה נתן לך כוח ללמד אותי אהבה, נתן לי אותך לחוות את אותה האהבה אושר חיי - אין לי מילים לתאר מה זו אהבה, מה זו אהבה אליך רבים חושבים שזו טעות, אשליה, שזה או לממש או לסיים..... אבל הידיעה שאתה קיים בחיי... ולו רק לשיחת טלפון קצרה, או הודעה, לדעת שיש למי להתגעגע, לדעת שיש למי לפנות כשרע, שיש אוזן שמקשיבה, שיש לב שמייעץ, שתומך, שנותן הכל בשבילי ורק בשבילי.... הידיעה הזו... נותנת לי כח רצון להתעורר בבוקר... קסם שלי, מלים שאומרות הכל, למרות שהן של אחרים - א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך !!!!!!!!!!!! כואב לי לדעת שהכל מרחוק, יודעת שגם לך כואב.... אבל הכאב מתוק והאהבה חזקה מזה.... יש בנו אהבה והיא תנצח !!!!!!!!!! שלך לנצח, may may

love you

New member
לעולמים שלי

השעה 1:30 לפנות בוקר ולא יכול לישון רןצה לחבק אותך לנשק אותך אני יודע שכשאלך לישון אחבק את הכרית חזק חזק ואחלום עלייך עלינו מחובקים חזק חזק אני רורא מה שאת כותבת וכל כך מבין אותך עכשיו גם את מבינה כשאמרתי שאני אוהב את הידיעה שיש לי אותך למה התכוונתי הולך לנסות להירדם ולו רק כדי לחלום עלינו שלך קסם [=^_^=] חתול שתלטפי שיעשה לך נעים מואאאאההההההההההההההההההה

למעלה