מאי והחברה תודה!!!!!!!!!!!!

ShinAkuma

New member
מאי והחברה תודה!!!!!!!!!!!!

אני ממש מודה לכם על אתמול! היה לי נורא קשה ....האמת עדיין נורא קשה ..אני לא מצליח לחשוב על שום דבר אחר חוץ מזה.. בכול אופן אני ממש מודה לכם על היועץ וההבנה ^_^

MARMELAD

New member
רגעעעע

זה לא פייר אנחנו גם רוצים לדעת...!
וברוך הבא. קפה, תה? עוגיית חמאה? אה - דיאטה - טוב אז הנה פריכית..

ShinAkuma

New member
טוב אז ככה....

בקיצור... אני בחור בן 18 ,יש בחורה בת 17 שאני מאוהב בה.. הכול היה טוב ויפה חפני יומיים ואתמול קרה הדבר שהרג אותי! היא רוקדת בלהקת מחול והם טסו היום ב5 לפנות בוקר לארה"ב עכשיו אתמול בלילה הייתי איתה ובאו עליה מלא מלא מלא חברים.... ואני קצת נדחקתי לפינה כלומר לא ממש היסתדרתי איתם.. והיתחליתי לדבר כול מיני שטויות כמו למה את חושבת על אחרים וכו ... וממש הכעסתי אותה... היא בחורה מאוד מאוד חפיפניקית ,לוקחת הכול בקלות,ואני אחד שלוקח הכול מאוד מאוד קשה ללב.. ואחרי זה כשחזרתי הביתה התקשרתי אליה ודיברנו וכששאלתי אותה אם היא רוצה משהו איתה היא אמרה "אני לא יודעת".. אבל אז דיברנו עוד והיא פשוט לא יודעת מה היא רוצה... והיא נמשכת עלי!(אני בחור יפה..דיגמנתי קצת וכו..) אבל נראה לי שלחצתי עליה קצת יותר מדיי ואתמול כשחזרתי הבייתה נכנסתי לאנטרנט ופשוט הייתי חייב עזרה! אז דיברתי אם סקיפ מאי ומרקו.. אז הם דיי עזרו לי...אבל עדיין אני רק חושב עליה והיא פשוט לא יוצאת לי מהראש!!!!!!!!!!!! זהו זה כול הסיפור..זה נשמע דפוק אבל זה ממש כואב!!!!!!!!! כי היא גם הראשונה שאני אוהב, כול השאר היו סטוצים וכו... ושוב תודה חברה על המורל!

MARMELAD

New member
טוב ../images/Emo140.gif יהיה בסדר...

דברים תמיד מסתדרים (וגם אם לא זה לא נורא כי יהיו עוד) נפלת על חבורה טובה שמה בפורום
ואתה מוזמן לספר לנו על חוויותיך כסטרייט

ShinAkuma

New member
שמח שאתה מחזק אותי....

אני יספר לכם הכול אבל...ברגע שהמשבר שלי יעבור.. אני לא יכול להיתרכז בשום דבר אחר...

לירונר

New member
קפה ושוקו לכווווולם ~../images/Emo70.gif~ ../images/Emo96.gif

ברוך הבא יקירי...
~לירו
~

לירונר

New member
אתה יודע מה זה אומר

אם הוא אמר את התודה לי. . . . . . הוא יתפשט בשבילי

לירוי25

New member