מאי הגיע, החום מתחיל

didalf

Well-known member
זה רק אומר שאת לא מקשיבה לי

כי אני כמה פעמים כבר שמתי את אחד הסרטונים האהובים שלי שלה.
&nbsp
&nbsp

twisted nerve1

New member
אוי באמת פספסתי את זה

זה ממש מרשים איך שהיא שרה אבל אני לא אוהבת את הסיגנון של האופרה, אבל אני מאמינה שאם היא יודעת לשיר ככה היא תוכל גם לשיר סיגנונות אחרים טוב

didalf

Well-known member
אני גם לא אוהבת סגנון של אופרה

לא חושבת שהייתי מסוגלת נגיד לראות אופרה שלמה או להקשיב.
אבל זאת יכולת מדהימה.
&nbsp
היא גם שיחקה בסרט פנטום האופרה שאני רוצה לראות אבל משומה לא עושה את זה.
&nbsp
הלוואי והיה דרך הגיונית שפיונה תשיר בשיימלס, אבל זה כ"כ לא מתאים לדמות. וגם לא הגיוני שפיונה תוכל לשיר ככה ולא תמצא איזה שימוש לעשות בזה בשביל להשיג כסף עד עכשיו.
וזאת לא סדרה שיש בה קטעי חלומות משונים כמו עמוק באדמה נגיד.

twisted nerve1

New member
כן, זה באמת מרגיש כאילו אין ממש כיוון

להכניס קטע שירה לפיונה (אני מניחה שהשורה שלך מתייחסת לעמוק באדמה שרק בעונה 5 גילינו את הקול המדהים של קלייר, בסצנה אחת שהיא שרה
)
אבל אולי יהיה לך דרך להראות את זה איכשהו מחוץ לסדרה או בתפקיד אחר. שמחה לגלות שיש לה עוד יכולת ממש טובה

אני גם ידעתי שהיא שיחקה בפאנטום וגם לא חושבת שראיתי, אבל נראה לי שאין לי כוח לראות את זה

&nbsp
אגב, אני לצערי ראיתי כמה אופרות, אבל לא מבחירה... עבדתי כסדרנית תקופה והיו כל מיני מופעים במקום שעבדתי בו, אז היו איזה שני אופרות. ו-וואו- אופרות זה מתיש ומשעמם
אני לא ממליצה

didalf

Well-known member
כן באמת חשבתי על הקטע הזה של קלייר

נדמה לי שראיתי שהשחקנית מועמדת לטוני השנה על תפקיד ראשי בברודווי, אבל שכחתי באיזה הצגה.
&nbsp
הלוואי שהיא תשחק שוב באיזה מיוזקל ושהוא יהיה ממש טוב ומצליח. קצת בא לי שיעשו עיבוד קולנועי לוויקד והיא תהיה בתפקיד הראשי אבל א' נראה לי שהיא קצת מבוגרת מידי וב' היא תצטרך להיות ירוקה

&nbsp
לפחות היו גם מופעים שווים איפה שעבדת חוץ מאופרות?

twisted nerve1

New member
כן. היו גם מופעים שווים

זה קצת מצחיק, היו כ"כ הרבה סוגים שונים של מופעים, מהצגות ילדים, עד למופעים של זמרים. אני אישית ביקשתי להיות במופע של עברי לידר שהיה, וגם בשלומי שבן. חוץ מזה היו מדי פעם סטאנד אפ, לא שאהבתי כל מי שהופיע אבל נהניתי באורי חזקיה, ממש אהבתי את חנוך דאום, וקצת התאכזבתי מאודי קגן (שהיה קצת מצחיק, אבל ציפיתי ממנו להרבה יותר).
חוץ מזה עוד מופעים שאני זוכרת שנורא אהבתי- היה באיזה חופש (נראה לי חנוכה) מופע של מיומנה, אמנם לילדים, אבל עדיין ממש מגניב ונורא נהניתי ממנו. באותו יום הם הופיעו 3 פעמים רצוף ואני עבדתי בכל שלושת ההופעות וכ"כ אהבתי את ההופעה שבמופע האחרון האחראי שלי אמר לי שאני יכולה להיות בחוץ אם כבר נמאס לי ועדיין רציתי להיות בפנים).
עוד דברים מגניבים היו המופע של הבלו מן גרופ (למרות שגם את זה ראיתי איזה 5 פעמים אז בשלב מסויים קצת נמאס).
היה פעם אחת מופע של ליאור סושארד שהיה ממש מגניב. ואיפה שעבדתי אזה בעקרון זה ליד הסנימטק, אז מדי פעם היו חוסרים בסנימטק אז היו לוקחים סדרנים מאיתנו לעבוד שם פעם בכמה זמן אז יצא לי לראות כמה סרטים שממש שמחתי שראיתי.
זה נשמע אמנם מאוד כייף. אבל יש הרבה יותר מופעים משעממים מאוד. יש יותר מדי הצגות לילדים ממש קטנים שזה משעם, אבל לפעמים יש הצגות לילדים קצת יותר גדולים ופעמים זה נחמד. אבל הכי נוראי זה פילהרמונית וזה דיי קבוע. זה היה בערך כל שבוע מופע של הפילהרמונית ואני מצטערת, זה פשוט הדבר הכי משעמם ever
אני אפילו מעדיפה את האופרות (שאגב היו במסגרת של הפילהרמונית והם היו על הבמה וניגנו) אבל לפחות לאופרות היה סיפור כלשהו שזה עדיף מאשר סתם לשמוע מוזיקה קלאסית במשך שעתיים

twisted nerve1

New member
זה באמת מרגיש מגניב

לראות הופעה של עברי לידר נגיד, או סטנדאפ או משהו שאני ממש אוהבת, ולא רק לא לשלם על זה- אלא טכנית אפילו לקבל על זה כסף. אבל שוב כמו שאמרתי, זה מתקזז בכ"כ הרבה דברים משעמים (שכמו שאמרתי שהכי גרוע זה הפילהרמונית שזה עינוי סיני) וגם כל מיני הופעות שירה לציבור לזקנים, הצגות ממש לילדים שהם ממש תינוקיות ומשעממות ועוד מלא דברים הזויים.
אוי אם אני כבר מדברת על זה, אני רוצה לציין שני מקרים. היה מופע אחד של סטנאדאפ ודיי שמחתי שראיתי בסידור שזה סטנד אפ - אבל אז הגעתי למשמרת וזה היה בערבית! (לקהל ערבי) לא הבנתי כלום ופשוט ישבתי שם שעה וחצי ואני שומעת מישהו מספר בדיחות בשפה שאני לא מבינה וכולם צוחקים מסביבי

סיפור אחר, דווקא עם סוף יותר טוב- היה איזה מופע שהיה כתוב בסידור עבודה "בלט שואו". חשבתי שזה מופע בלט (שאני דווקא לא אוהבת, אני כן נהנית מרוב סוגי המחול, בעיקר מחול מודרני שגם היו כאלה מופעים, אבל בלט לא). כשהגעתי הבנתי שזה בכלל לא מופע בלט אלא מופע קומי ברוסית של גברים חשפניים. זה היה הדבר הכי הזוי בעולם. לא הבנתי כלום מהמופע כי הם דיברו ברוסית, אבל היו שם כמה גברים והבנתי שזה היה מערכונים כי היו תחפושות וכל מיני כאלה וכל כמה זמן הגברים קרעו את הבגדים (והם היו חתיכים!) ואשכרה ירדו כמה פעמים לקהל (שהיה רובו נשים) ועשו מעין לפ-דאנס לחלק מהשנים.
&nbsp
אה עכשיו נזכתי עוד מהמופעים הטובים- גם יצא לי לראות את בילי אליוט, עם אבי קושניר שהיה דיי מגניב. אני כל הזמן נזכרת בעוד דברים טובים שראיתי שם.

didalf

Well-known member
הסיפור השני

פאק לראות הופעה של עברי ועוד שישלמו לך על זה

&nbsp

twisted nerve1

New member
אבל תחשבי שיש גם הופעות

של אנשים שלא ממש מעניינים אותי כמו עומר אדם, עדן בן זקן, שלומי שבת ועוד הרבה הופעות שממש לא רציתי להיות בהם, במיוחד שהם מושכים יותר קהל של ערסים שבאסה להתמודד איתו.
&nbsp
נזכרתי בעוד דברים שראיתי ואהבתי- מופע של ג'יין בורדו

didalf

Well-known member
כן זה באסה

במיוחד קהל כזה. כי נגיד קונצרטים לא נראה לי נורא. בעצם גם הופעות ילדים זה רע.
אבל לאדעת, נראה לי שההטבות כן מפצות על זה, ובכל עבודה יש צדדים פחות כייפים.

אני גם ראיתי כמה אופרות

כל עוד אני לא צריך לשלם על זה, זה דווקא נחמד.
ראיתי את אאידה ליד ים המלח, עשו הופעת קדם שנתנו כרטיסים חינם עבורה.
והייתי כמה פעמים באופרה בפארק בתל אביב. איכשהו למרות הברבור בשפה זרה כן הצלחתי להכנס לזה לפחות חלקית.

twisted nerve1

New member
שתי האופרות שראיתי היו בשפה זרה

והיו כתוביות בעברית, אבל זה עדיין היה משעמם

panda0zombie

New member
האמת שכן לגבי כריס ולזלי

סך הכל הם אנשים די מעצבנים אבל אני עדיין מתה עליהם

אני מחזק אותך לגבי זה שיפה לו עם הזקן הזה

דווקא משהו בשיער ראש שלו קצת מוזר בתמונה הזאת. אבל באופן כללי הוא נראה יפה כרגיל.
&nbsp
שכחתי מג'ון מפליז לייק מי. אולי הייתלי בוחר בו.
&nbsp
הי גם אני בחרתי חום, ואפילו לא חשבתי על סטייק. יאמי.
&nbsp
אני הכרתי כבר את זה שאמי רוסום יודעת לשיר בקול מפוצץ כזה. עדיין כשאני רואה קטע חדש כזה אני קצת בשוק שהיא פותחת את הפה ויוצא כזה קול.
צריך פרק מוזיקלי של שיימלס!!!

didalf

Well-known member
נראה לי שמה שמוזר לך בשיער שלו

זה שהוא כבר מאפיר. והוא עוד לא בן 40!
&nbsp
&nbsp

יכול להיות. למרות שהנחתי שכבר ראיתי את זה בעבר

וכן, יש שמתחילים להאפיר עוד לפני גיל 40.
לי יש שערות לבנות רק בזקן שלי בנתיים.

Lhuna1

New member
תשובות

סדרת החודש: ווסטוורלד
שיר החודש: הפתיח של ווסטוורלד
סרט החודש: אין
ספר החודש: אין
דמות החודש: דלורס

משפט החודש: have you ever questioned the nature of your reality?
&nbsp
החנון הכי אהוב: גונבת מהמשיבות מעלי: בן מפארקס. אבל גם ריצ'ארד וגם ג'ראד מעמק הסיליקון.
&nbsp
דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה:
ג'ו פריצ'ט, הבן של גלוריה וג'יי ממשפחה מודרנית. לרוב אני ממש שונאת שנותנים לדמויות של ילדים לדבר כמו מבוגרים, זה גם לא אמין וגם מעצבן ולא משעשע אותי, אבל במקרה שלו למרות שזה עדיין לגמרי לא אמין, זה דווקא כן נורא מצחיק וחמוד. ובאופן מעניין זה לא דומה לאיך שעשו את זה אצל אחיו הגדול מני, אצלו זה מאפיין ראשי ומעבר לסתם חוכמה של מבוגרים (וגם אצלו בוצע בצורה מושלמת).
&nbsp
&nbsp
חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה: בראיין מאיש משפחה.
&nbsp
שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני:
לא מצליחה למצוא.
&nbsp
הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז:
כנ"ל.
&nbsp
גויאבה כן או לא?
בטעם כן (במיוחד מיץ גויאבה). בריח זה באופן מוזר נע בין "ריח טבע פירותי הכי מדהים שיש" ובין "ריח של זיעה איכסה מי אוכל פה גויאבה???"
&nbsp
אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים?
זה יותר קשה ממה שחשבתי... נלך גם על צהוב ליתר בטחון (ככה שלפחות יהיה לי תפו"א בצורה כלשהי).
&nbsp
לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה?
אין לי מושג.
&nbsp

didalf

Well-known member
כמעט בחרתי גם בג'ראד

כי הסדרה עכשיו משודרת אז הוא יותר טרי לי בראש, אבל אז נכרתי בבן

&nbsp
&nbsp

למעלה