מאי ב-

מאי ב-../images/Emo82.gif

בשעה טובה ומוצלחת הגענו הביתה היום.
הבדיקה של הא.ק.ג היתה בסדר ולכן החליטו לשחרר אותה הביתה אבל עם מוניטור והיא תצטרך להגיע לביקורת יותר מאוחר. היום הראשון עבר בסדר והיא ילדה טובה שאוהבת לישון (נקווה שזה ימשיך ככה, טפו טפו טפו). ושיהיה לכולם חג שמח וכשר. מצורפת תמונה של מאי בדרך הביתה.

../images/Emo65.gifזר הפרחים השני נשלח אלייך מאי

המון המון המון מז"ל לשחרורה של מאי, בשעה טובה ומוצלחת אני משחררת את זר הפרחים השני שלי. מאחלת לכם רק אושר כיף ובעיקר בריאות. תהנו ממנה , תהנו איתה, תשמרו ותפנקו אותה כי מגיע לה big time . לא לברוח לנו ולהמשיך לעדכן מהבית.

ayelet i

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif מזל טובבבב!!!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

איזה יופי של חדשות לחג!!!
שמחה לשמוע שהבדיקות יצאו תקינות ומאושרת לשמוע שהאפרוח ב -
!!! מאחלת לכם חג נפלא והמון בריאות אושר והנאה מהקטנה!!!

מזל טוב!!!

אני שמחה לשמוע שא.ק.ג תקין ושהנסיכה בבית!!! איזה כייף... כשהגר הגיעה הביתה בשבועות הראשונים היא היתה מאוד שקטה וישנונית וכבר התחלתי לפנטז על ילדה שקטה אבל זה עבר לה... אחר כך הבנתי שהם כ"כ קטנים אין להם הרבה כוח לבכות והם מבלים את רוב היום בשינה. שיהיה בהצלחה ותהנו ממנה!!!

קולולולולו!!! איזה שי לחג!

יופי שהבדיקה יצאה תקינה ומקווה שהמוניטור לא עושה לכם יותר מדי אזעקות-שווא
איזה אושר שמאי בבית, כשאלה יצאה הרגשתי שמאה אבנים יוורדות לי מהלב. תצטרכי ללמוד להקליד ביד אחת
כי אין כמו לגלוש ביד אחת ולהחזיק אוצה ביד השניה, שזה בדיוק מה שאני עושה עכשיו
רק בריאות ותיהנו ממאי!

../images/Emo24.gifמזל טוב גדול! ועצה...

שתהנו ותדעו רק נחת. וגם עצה אחת לדרך: מכיוון שיצאתם הביתה עם מוניטור, נא לא להתרגש מצפצופי המוניטור הבלתי פוסקים. כבר גיליתי שהמוניטור נותן קריאה גם כשהסנסור בכלל לא מחובר. אז לפני שאתם חוטפים התקפת לב קטנה, לבדוק את חיבורי המוניטור. מאחלת לכם שתחזירו אותו מהר מהר.

justmom

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

בשעה טובה, ומעכשיו רק בריאות ואושר

למעלה