מאיר...

מאיר...

טוב חברים - שבת בבוקר וכנראה שאצלי הפרפרים השתחררו במכה אם עד אתמול עוד הייתי באופוריה אפשר לומר בהחלט שהבוקר, הבוקר זה השתחרר. מחר ב06:45 אני עולה על טיסה למדריד ומשם לבוגטה, קולמביה. אחר כך כבר נראה איך לגלגל את דרום אמריקה.... אחרי אינספור שעות עבודה, ריצות, סידורים וכמובן גם תשלומים.... הרגע הגדול הולך ומתקרב. זהו אז ביום רביעי האחרון בשעות הצהריים - הספקתי עוד לקפוץ למשמרות - להגיד שלום למאיר. המילים הראשונות שייצאו לי מהפה היו "מדרש יונתי" - ככה התחלתי לשיר בלי לוותר על שום מילה. אחר כך החלפנו כמה מילים.... קצת קשה לי להזכר בדיוק בשיחה שהתגלגלה שם אני רק זוכר את עצמי אומר .. "אף אחד לא יודע, אף אחד לא מבין" יותר מפעם אחת... זהו שרתי ושרקתי לו את מודה אני בשיא האינטימיות. והסתלקתי. חוצמזה חברים לא שאני הולך לחיות עכשיו באיזה שבט אינדיאנים אבל אפשר לומר שאבקר בפורום הרבה פחות ממה שאני מבקר היום. בטוח שאני אקרא מה מתחדש ואיך יהיה בערב השנה ה 7 - שהנה על גבי מכתב זה אני מבטיח שיהיה אחד המקסימים. מבטיח. תחושת בטן. זהו תמשיכו לגרור אנשים להאזין למאיר ואת אל תתנו לאור גלבוע לברוח... לשום מקום. אדיוס.

../images/Emo165.gifניר'קה../images/Emo204.gif../images/Emo25.gif

דרך ארץ מילים: מאיר אריאל לחן: משה לוי יושבים ביחד, שותים בנחת וכל הפחד מתייבש, ואם מטפחת לאט נפתחת, אז אף אחד לא מתבייש. הקיץ עוד לא התמתח, מתמהמה להזדקף ואין לדעת עוד מה יתפתח מהחוקים שהוא עוקף. שוב לא רגוע, אולי נגוע כל-כך פגוע ומיותר, מרגיש תקוע ושוב פקוע בסבלנו אותו מיתר. במרפסתך פורח ורד ושפתותייך דם שושן, ואין יודע כמה זמן אני עוד אחכה לך כאן. דרך ארץ אדמה אדמתי, דרך גבר בעלמה עלמתי, דרך ארוכה הלכנו דרך ישרה שכחנו דרך ארץ אדמה אדמתי. שטופים במוח, רוצים לשמוח למי יש כוח להתנגד. טרופים לצמוח, מתים לברוח, רוצים לשכוח, להתמרד. בסכין היא מתפשטת ומתעטפת בצעיף התענוג רק יחריף וערפל מתוק יצעיף. דרך ארץ אדמה אדמתי, דרך גבר בעלמה עלמתי, דרך ארוכה הלכנו דרך ישרה שכחנו דרך ארץ אדמה אדמתי. ארץ מורידה חולצה בצמא, ארץ אבן מצוצה בחמה, ארץ אשר אבניה ברזל ארץ אשר שעירה לעזאזל... אשת הקבלן רצתה יהלום אשת החבלן עשתה לי שלום אשת הסוכן לחצה לי ת'יד ואשת הקצין חלצה לי... לחצה לי... נתנה לי... דרך ארוכה הלכנו דרך ישרה שכחנו. דרך ארץ אדמה אדמתי דרך ארץ אדמה אדמתי דרך גבר בעלמה עלמתי דרך ארץ... ------------- ניר'קה אוהבת אותך ילד תן למסע הזה להכנס לך דרך כל הנקבוביות תהיה חזק, תהיה חדש, תהיה צעיר אל תאמין למי שיציע לך איזו חבילה להעביר תזהר מהקולומביאניות ומאבק הכוכבים הלבן שלהן תזיין הרבה, תסתכל על השמיים בלילה ועל חתיכות העפר, ותנסה לזכור את מה שקיים ולא את מה שעבר, אנחנו הרי שכחנו כבר את מה שאתה נזכר, תהיה חופשי, תהיה שמח, תהיה מאושר, תהיה בתוך ולא מחוץ, תהיה בפנים ולא ליד, תהיה עמוק, תהיה מתוק, תהיה ירוק ומיוחד, ותדע, ותזכור, שאתה לא לבד, אם יש לך את עצמך אף פעם לא תהיה לבד תגיע בשלום ותחזור בשלום, תשמור על הסטטוס קוו, ועל ההיי גבוה...

mishmaroti

New member
../images/Emo57.gifדרך צלחה בחור

ואם אפשר להוסיף בטוחני שאתה לוקח אתך את מאיר למסע,אז הפץ את האיש ותורתו,זה עוזר ומחזק בזמנים פחות טובים

N a V e

New member
תחגוג

תהנה,תלמד תחקור... תטייל ! ומעל הכל - תהנה .

למעלה