מאיר בנאי

מאיר בנאי

אהלן ומה נשמע? האמת שאחרי תקופה ממושכת שאני מציצה לכם פה בהודעות, החלטתי לשלוח גם אני אחת. אני מכירה את שיריו של מאיר בנאי עוד מגיל קטן, אפסי, ואני בהחלט מכירה את רובם רק שלאחרונה מצאתי איזה שיר שלא שמעתי עליו בחיי- זמן החסד. ("אני מכור לתבונה שלך..") חיפשתי עליו בכל מיני מקומות בלי תשובה מישהו מכיר אותו? עליו? אשמח לתשובה :) מור החדשה

../images/Emo12.gif

היי מור..
שמחה שבחרת להצטרף..
לצערי, אין לי צל צילו של מושג על מה את מדברת. זה בטוח לא קיים באלבומים שלו, גם לא בהופעות.. את סגורה על זה שזה של מאיר? איך נחשפת לשיר הזה ואיפה, אולי זה יעזור לי להבין? כי יש מצב שזה איזשהו פיוט שהוא ביצע באחד מערבי הפיוטים שהוא נכח בהם..

TEENAGER1

New member
"מכור לתבונה שלך" לא נשמע כמו פיוט..

סיקרנת אותי עכשיו.. עוד שיר מסתורי שנעלם בדפי הזמן?

לטובת הקהל הרחב

"את נגזרת מתוך ההזיות שלי זמן החסד של חיי עד היום הייתי מכור נקי אך האודם שב לעייני זה מוזר שלא מתרים בי זה מוזר שנקבלים אף אחד אינו רוצה לגמול אותי עם הכל הם משלימים אני מכור לתבונה שלך, לעיני השקד להבל הבוקר לליבך הבודד אני מכור לתבונה שלך מכור לעורך מכור אל הריח מכור לשירך אל תורידי את גובה המינון שלי אל תקשי על זה הלב ואולי זאתגם מחווה, של מוחי להרפות קצת את הכאב מעליב שזה מפסיק פה וניגמר לעולמים ובמעט זה רק היה תלוי בי ניפגש בעוד חיים אני מכור לתבונה שלך..."

ואיפה שמעת את מאיר מבצע את זה?

אגב, אני לא סגורה על זה שזה חוקי לתת מילים, אני אסלח חד פעמית אבל אני מבקשת לא לחזור על זה שוב כי זו הפרה של זכויות יוצרים

למעלה