מאיר במודיעין 29.7.07

מאיר במודיעין 29.7.07

טוב משום מה מאיה החליטה לשלוח לי את הסיקור למייל ושאני אספר לכם אז קבלו את הכל בלשונה.. היה מדהים, לא רגיל, אז ככה: לאחר מספר הופעות לא קטן שראיתי בגוש דן היה מעניין לבדוק האם בפירפריה ההופעות שונות או הקהל מגיב אחרת לרפרטואר המגוון של מאיר בנאי. ב 29/7/07 נסענו אני וחברי למרפיס הממוקם במודיעין, ובמקרה או לא ההופעה היתה שונה מההופעות הסטנדרטיות של מאיר. פתח את ההופעה בחור צעיר ומקסים בשם עידן ששר על חייל שנהרג במלחמת לבנון השנייה,עוז צמח היה שמו, מאיר אף ליווה אותו והיה באמת מרגש.על הבמה עלו מאיר בנאי מלווה בגיטריסטים הקבועים שלו, ללא מתופף וללא גיטרה חשמלית. שלוש גיטרות על הבמה, שתיים אקוסטיות וגיטרה בס. בשונה, מאיר לבש חולצה לבנה וקצרה? אך כמו תמיד ללא דיבורים מיותרים, במשך שעה וחצי נתן מאיר את כולו בהופעה, הקהל הצטרף לשירתו של מאיר והיה אקטיבי לאורך כל ההופעה. להבדיל מהופעות אחרות של מאיר הופעה זו החלה בשירים "אליה" ו"לב סדוק" ולא ב"לטפי אותי" ו"אצלך בעולם", כבדך כלל. "הלילה של אתי" ו "השמש עוזבת" הוכנסו לרפרטואר ( ביצועים פשוט מעולים ) והיו שינוי מרענן עד מאוד וממש לא צפוי. לי באופן אישי היה חסר את "את שומעת" ו"אצלך בעולם" ,שאר השירים בוצעו כהלכה וריגשו כתמיד. לסיכום: ההופעה היתה שונה ומיוחדת, קהל חם ואוהב ( קצת רעשני, אולי אפילו יותר מקצת) אין ספק שההופעה הרגישה אחרת מאשר בזאפה, קאמלוט או בארבי אך הקול שלו אותו קול, מחמם, מרגש ומלא אהבה. היה מצויין,כתמיד, אצל מאיר בנאי. מאיה. ואני אוסיף: המון תודה למאיה על הסיקור ופעם הבאה- שימי אותו כאן חומד, אצלי במייל הוא פחות יעיל

michali84

New member
היה מדהיייייםםםםםם!!!!

שלום, הייתי שם בהופעה והיה פשוט עוצר נשימה. הופעות של מאיר תמיד היו גדולות ומרהיבות. אך הפעם בליווי גיטרות בלבד, המופע נגע יותר וכאילו מאיר היה אחד מאיתנו, אחד מהקהל! אולי סיבה נוספת לחיבור שציינתי קודם היתה המחווה של מאיר, שכל כך אופיינית לאדם כמו מאיר, לתת לזמר חדש ומתחיל בעל הרבה כישרון, עידן חביב, לחמם את המופע וכאשר השיא היה כששניהם ביצעו יחדיו שיר שנכתב לזכרו של עוז צמח אשר בעצמו היה גר בסביבת מודעין שנה בדיוק לאחר נפילתו! הקהל היה מדהים ופירגן לעידן וכאילו תחת חסותו של מאיר הסכים לתת צ'אנס לאומן הטרי. מאיר, אין מה להוסיף, אתה אומן כל כך מוכשר ולראות שאתה מפרגן ככה ופותח את ליבך למציאות האיומה שסובבת אותנו פשוט מחמם את הלב. המשך כך!!!! אמן ירבו אנשים כמותך! לסיכום כמו שמאיה רשמה - היה מדהים ומרגש כאחד. אולי נמשיך לראות את עידן מחמם עוד ממפועיך.

כיף לשמוע! ../images/Emo13.gif

אף פעם לא ראיתי מופעים פותחים אצל מאיר אגב
נשמע ממש מסקרן, אני מקווה שייצא לי גם לראות את השילוב ביניהם (ובכלל, את עידן חביב, יש לי חיבה מיוחדת למופעים פותחים
) המון המון תודה על הסיקור, אני ממש שמחה שנהנית ומקווה שתשארי איתנו

אין לי מושג האמת..

אני די בטוחה שזה היה חד פעמי לאור הנסיבות של מקום וזמן אבל אין לדעת
יכול להיות שנשמע עליו בקרוב בלי קשר למאיר גם...

דיברו עליו פה בפורום מתישהו לאחרונה

אני זוכרת ששמו פה לינק לשיר הזה שלו על עוז צמח ומישהו שאל אם מאיר שר את זה. ואמרו פה שהקולות שלהם דומים. משום מה היה בלבול. בכל מקרה, כיף לכם שהייתם. נשמע שהיה מדהים.

כן נכון..

ביום הזיכרון שאלו אם זה מאיר וכולם טענו שהקולות דומים, חוץ ממני שסרבתי למצוא דמיון, יפה שאת זוכרת

BecKiY

New member
אה, תיארתי לעצמי שאתם מדברים על העידן הזה

השיר שהוא כתב על עוז פשוט מדהים. הוא נכנס לי לפלייליסיט מזמן. לא שמעתי שירים נוספים שלו, אבל אני מקווה שאני אשמע, כי הוא כותב ונשמע מעולה. סחתיין על מאיר שנותן לו את הכבוד לחמם :]

yosil24

New member
חב'רה

כל אחד שמחבר שיר הופך בין יום ל"כוכב-על"? לאט לכם.

אף אחד לא דיבר

על כוכב על
רק ציינו שכבר דיברנו עליו כאן בעבר וזה אכן קרה אחרי יום הזיכרון כשמישהו/י פנה/תה לפורום בשאלה על שיר של מאיר שנכתב על בחור בשם עוז ואז קלטנו שזה העידן הזה, זה הכל

למעלה