מאיר בויקיפדיה.

0mroosh

New member
מאיר בויקיפדיה.

סוגיה שעלתה בקומונה ז"ל. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8_%D7%91%D7%A0%D7%90%D7%99 זה מה שמופיע על מאיר בויקיפדיה..
עלתה הצעה לערוך את הערך מחדש, מה אתם אומרים?
-- בנוסף, משהו יותר חשוב-
יש ויקיפדיה ביידיש! נסו את זה.

הו. זמן טוב לבוחן פתע...../images/Emo123.gif

שרשרו לכאן כל מה שאתם יודעים על מאיר, כל מה שלמדתם כאן וכל מה שכבר ידעתם מראש ובסוף נעשה מהכל משהו לשם..
נו, להוציא דפים. הבוחן מתחיל עכשיו.
עומר, לא להעתיק..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
*בורחת*../images/Emo141.gif

טוב, אני לא יודעת כלום. אז אני אמציא
מאיר נולד ברמת גן, היה ילד מאוד מחונן, הכיר את אמא שלי, הם גרו ביחד בהוד השרון, ואז ילדו את ילדתם המושלמת תמר, ומאז כל יום הלכו ביחד לגן הנעלם (עם המפתח) והם התנדנדו בנדנדות וקפצו לאגם והאכילו איילים, וכו. במשך חייו, הוא הצליח רבות עם כישוריו בתור זמר, מלחין, ויוצר, ותמר שסבלה כל כך מהיחס המועדף שהיא מקבלת, ושלא יכלה יותר עם התהילה, נאלצה לעבור למשפחה אומנת, שם היא חיה עד היום. אגב, מאיר עשה ביצועים עם מספר אומנים (וזה אני כן זוכרת, אז אני מבקשת לקבל 100 בבוחן הזה!
) קורין אלאל אביתר בנאי אחינועם ניני ארקדי דוכין דני סנדרסון מתי כספי מושר השור!
יש עוד? טוב זכרתי די הרבה. לכוו

שיננת יפה את ההופעות שסיפרתי

עליהן בקומונה.. [אגב, מוּש השור= מוש בן ארי, סיפור ארוך, אל תשאלו..] לגבי השאר.. אממ, אולי אעביר אותך את המבחן אבל זה מאוד תלוי מי האמא את יודעת.. *אהמ, אהמ* ולמה רמת גן למה
גם אהוד, גם אביתר.. יש שם מספיק ייצוג. אני רוצה זיכרון יעקב או גליל אם כבר..
עזבי אותי מערים מזוייפות [אני לא יודעת אילו מהעכברים של ענת זכו במאבק שהיה לה בראש זה של העיר או זה של הכפר ("וביניהם"), אבל אצלי ניצח ישירות האחד של המושב....
אגב, סיכמנו שאני האמא נכון
יופי לי.. ו.. חבל עלייך..
ועכשיו למידע קצת יותר מציאותי.. מישהו

למעלה