מאירועי סוף השבוע

צרניאק1

New member
מאירועי סוף השבוע

שישי בחצות ב-ננה: היינו חבורה די גדולה (14 איש), שירות חביב. אכלתי סלט קלאמרי קר (חביב) ומרגריטה ליצ'י (סתמית). טעמתי גם שרימפס נפוליאון (גם כן חביב). בסך הכל לא משהו לכתוב עליו. יקר יחסית לאיכות/גודל המנות, העיצוב עם זאת מרשים בהחלט. שבת ב- 11:00, בסרגוס: ארוחת בוקר, היינו 4 אנשים. ארוחות בוקר מצוינות (אגס בנדיקט *2, אנגליה - נקניקיות ותפו"א, ורגילה). כל המנות כוללות סלט ירקות נדיב, גבינות, קפה/תה + קוקטייל/שתייה קרה וסלסלת מאפים מתוקים ולחם משותפת. (ביקשנו עוד לחם והביאו בזריזות,ביקשנו באחת מהמנות גם טונה במקום הגבינות וקיבלנו קערת טונה! בנוסף לגבינות
. בסך הכל תמורה משובחת ביחס למחיר (54 ש"ח, אם תעשו את החשבון שזה כולל גם קוקטייל חביב, תראו שהמחיר הוגן+). הבעיה היחידה, המקום ענק! בד"כ זו לא ממש בעיה, אבל כשהוא מאויש רק בחמישה שולחנות, יש תחושה של ריקנות שיחד עם שביזות לא מובנת שאפפה את המלצריות.

Marie Claire

New member
ארוחת הבוקר של סרגוס

היא כל כך משובחת, שאני לא מצליחה להבין איך המקום לא מלא בשישי ושבת בבוקר. הבראסרי מפוצץ, הקופי בר מפוצץ וסרגוס עומדת כמעט ריקה בארוחות הבוקר. מצד שני - אולי עדיף. ככה יש לי תמיד מקום

Merav B R

New member
למה לקשור בין קופי בר, בראסרי

וסרגוס? הרי בסרגוס לא פועלים בפיקוח של רותי ומתי.... אני הייתי בא. בוקר ולא נהניתי ממש (הגרבדלקס היה מלוח ברמות היסטריות, כל הזמן התחננו לתוספת לחמניות, אני דווקא מבינה למה ריק שם בבוקר) וגם היינו לפני כשבוע על הבר ומנת הטרטר טונה על האבוקדו לא נורא נעם לחיכנו (הוא די מהר הפך למעין דיסה של טונה ואבוקדו). לא יודעת, קשה לי להתחבר למסעדה הזאת...

ננה f

New member
עניין של הרגל?????../images/Emo8.gif

כי אני לא מצליחה להתחבר לבר. לבראסרי יותר. א.ב בסרגוס כל יום או רק שישבת?

Marie Claire

New member
אני מתכוונת לתפריט הבראנצ'

שמוגש בימי שישי משעה 08.00 ועד שעה 17.00 ובימי שבת משעה 08.00 ועד שעה 13.00 . ארוחת בוקר מוגשת בימים א-ה מ- 0800 ועד 1200 - יש פרטים מלאים ברסט.

Merav B R

New member
לאו דוקא,

כי אני מצליחה להנות בעוד מקומות. ודיברתי על הבראנץ' של שישי (והיינו 4, וכולנו הרגשנו קצת נדפקים שלא היו מקומות לאותו בוקר בבראסרי, בכל זאת).

למעלה