מאירועי ליל אמש

מאירועי ליל אמש

שיחת סיכום עם הראשון. לא מורכבת מידי. אחרי שיחת חולין ארוכה נאמר ע"י שני הצדדים זה לא טוב בוא נפסיק. השני שהתקשר בצהריים לאכול איתי לא התקשר בערב כפי שאמר שיעשה אני מפתחת אפטיות.

דן צ

New member
תסלחי לי על הבוטות,אבל השני בן זונה

הזמין לארוחת צהרים ולא התקשר? תמחקי אותו מהלקסיקון שלך את עוד תסבלי מהקשר הזה אם יצא אל הפועל , תשמעי לי תברחי מהדברים האלו. בוקר טוב לך אישה יקרה

בוקר טוב גם לך

לא הבנת אותי, הוא התקשר להזמין לצהריים ולא יכולתי להתפנות אז אמר שיתקשר מאוחר יותר ושבכל מקרה הוא בעיר בימים הקרובים אז נפגש. לא הייתה קביעה חד משמעית. לדעתי ההישג החשוב הוא שלמרות שהוא לא התקשר נפטרתי מהראשון כי הרי איך בכלל יוכל להתחיל דבר חדש מבלי שנגמר הקודם?? להגיד לך שהראשון הוא סוף פסוק אני לא אגיד מהכרותי איתו אחרי כמה ימים שאני לא מתקשרת תוך התקדמות לסופ"ש הוא יצוץ ואז יהיה המבחן האמיתי. בסתר ליבי אני מקווה שעד אז יקרה משהו עם השני אבל הרי זו מחשבה לא בונה כלל. אני צריכה להתמודד עם הלבד אחרי הראשון הוא הדליק אש מסוכנת, העיר שדים ישנים מתרדמתם אבל להבדיל מפעמים אחרות שזה קרה לי (אגב זה די נדיר) הפעם אני הולכת להשתמש באנרגיה הזו לטובתי. לכן אני לא כל כך מוטרדת מהשני. השני יגיע. כבר בפגישתנו הראשונה היה משהו ביננו שהוא מאד מודע לו. חיבור נדיר. הבנה בסיסית גבוהה מאד שאחרי שתתפזר העננות של קשרי העבר שלי ושלו תוכל לפרוץ ולחגוג. וגם אם לא זה בסדר, מספיק לדעת שמה שהרגשנו אז אפשרי. יום קסום דן. אשמח לשמוע מה עובר עליך בימים טרופים אלו...

דן צ

New member
אהה, אז אני לוקח את מילותיי בחזרה

סברתי כי הבחור השני כבר קבע איתך והבריז לך ברגע האחרון. וטוב שהחלטת כי האנרגיה תופנה לטובתך זה רק יהיה טוב לך. אבל השאלה שנשאלה מה יקרה אם לאחר שיווצר יחסים קבועים עם הבחור השני , יגיע הראשון ויראה בך התעניינות?? בימים טרופים וחמים אלו הכל שפיר וטוב , עברתי רך לפני שבועיים דירה ואני כרגע בהתאקלמות מהמקום החדש וטוב לי בנתיים.

רונית RRR

New member
../images/Emo73.gif תסעי

אני מבינה שיש לך בעיה בסוף השבוע. תסעי לאן שהוא לסוף השבוע הקרוב. תבקרי דודים רחוקים חברי ילדות או סתם תתעלקי על מישהו שאת מכירה רק אל תשארי ליד הטלפון, זה הכי מסוכן.

דן צ

New member
למה לנסוע??

ולברוח מהמצב?? צריך להתמודד עם זה זה לא בשמיים שמצריך בריחה

רונית RRR

New member
קרוב רחוק

לפעמים יותר קל להתמודד ממרחקים(ידע אישי), ולפעמים המרחק משנה את כל ההתייחסות למצב. מה לעשות הנשים קצת אבל ממש קצת שונות מהגברים.

דן צ

New member
אם כך אז להיפך

הרי אנו הגברים ברגע שצצה בעיה אנו בורחים ומשתדלים לא להתמודד מול הבעיה .

ולי נראה שהחלטת לוותר על

סינדרום האישה המוכה. מה שנקרא די לכיבוש והלאה הפטרנליזם !!! ואנא הפסיקי לשחק על אותו מס´1: היה היה, נגמר. לא לקוות שיהיה איזשהו נסיון כושל להסביר לך שטעות היתה בידו, שהבין שאת אשת חייו, שמעכשיו הכל יהיה שונה. תני צ´אנס לשני, ושהראשון (מתי הם יזכו לשם אנושי???) יחפש חבריו וילך לטיפול, בדחיפות. חזקי ואמצי, אנו איתך בדרכך הצודקת.

הלו להירגע

אני פחות בלחץ ממכם, אולי בגלל שאני להבדיל ממכם מכירה אותי קצת יותר זמן... אני לא בונה על הראשון. אני רואה היטב שהוא דפוק בטירוף. לדעתי לפני רגע הוא התקשר ולא עניתי. יש תמיד מספר מוזר כזה כשהוא מתקשר מהחברה. אבל לא השאיר הודעה אז בעייה שלו. נראה לי שהוא היה די המום מהשיחת טלפון שלנו אתמול. ולמעשה אני גם לא בונה על השני. למדתי לבנות רק על עצמי. בדרך הקשה אומנם אבל מבחינתי היחידה שיש. לא קלה היא לא קלה... ובנוגע להצעה לצאת מהעיר בסופ"ש, אין מצב כי יש לחברתי הטובה מסיבת רווקות קטנה שאני מאד רוצה להיות בה אשמח לרעיונות מקוריים למתנת חתונה לחברה טובה (הוא לא חייב לקבל משהו)

למעלה