מאירועי אתמול...

מאירועי אתמול...

אתמול יצאתי למשמרת ביח"מ וחזרתי הביתה עם וואחד כאבי ראש
<עכשיו אני מרגישה טוב...תודה לכל המתעניינים
> טיפלנו בכל כך הרבה אירוע, שבקושי היה לנו זמן ל"כלכלה"
אתמול גיליתי שיש יותר "שישיות" בעולם ממה שחשבתי...
2 מקרים שהיו לנו עם שב"חים (מסחירים שחנקו לי את הנשמה)- *מצאנו 4 שב"חים שעבדנו בבית פרטי ללא אישורים עם תעודות כתומות- לא דרושים, כל מה שהיה ניתן לעשות זה להעיף אותם מעבר למחסום, אוקצור נסענו לכיוון המחסום של איזור הגזרה שלנו ומה אנחנו שומעים לפתע מאחור?? אחד מהם אומר לשותף שלי
: "היי אדוני השוטר, אבל אנחנו גרים בצד השני(הצד השני של העיר), אתה לא יכול לשים אותנו מחסום השני?" שעה, שעה צחקתי
, כאילו מה...השוטרים נהיו נהגי מונית של השב"חים?
*המקרה השני היה שתפסנו ערבי עם תעודה כחולה שמסיע שב"חים, הבחור נעצר כבר 3 פעמים!! בגלל העבירה הזאת ולא היה אכפת לו, מה עוד שהוא "סחב" איתו בטרנזיט 15 שב"חים! לא פחות ולא יותר. שהודענו לו שהוא מעוכב הוא התחיל פתאם לדבר במירס ועם השב"חים האחרים, התחיל לעשות בלאגנים, לא עשינו הרבה שמנו עליו אזיקים והודענו לו שהוא עצור על שיבוש הליכי חקירה ועוד משהו שאני לא זוכרת. הגענו איתו למגרש הרוסים, מה אומר לנו הבחור? וואלה איזה כייף, אני מת על הכלא, ארוחה על חשבונכם, מקלחת, מיטה....מה יותר טוב מזה. ולמען הפרוטוקול
הבחור כולה יליד 1983.
יש גם כאלה....קורה במשפחות הכי טובות
חצי מהזמן של המשמרת רק היינו בחקירות (סיוטטטטט)אבל כמו שאומרים אצלנו "עבודה יפה"
עד כאן הרבנית חנוכה כתבתנו מהשטחים
ואליכם חברי הפורום (כמו שיעקב אילון אומר- ואליך מיקי
)....

שלום30

New member
אנחנו היינו מפנים אותם למחסום ארז

המקום הקרוב ביותר בדרום לפעמים בלי ליווי לפעמים עם ליווי. אצלינו היה מדובר בכמויות אי אפשר לומר שזה לא היה משעשע ושובר שיגרה.

אפשר לקרוא לזה- מסריח יותר משעשע../images/Emo5.gif

הם מסריחים בצורה זוועתי- בעעעעעעעעע ועוד דחסנו 3 כאלה לתוך מזדה- איכססססססס חשבתי אני הולכת להקיא על ההגה במהלך הנהיגה. שלא לדבר על זה שאין מצב שאני אגע בת.ז. שלהם- איכסססס זה התפקיד של השותף שלי

Super Go

New member
כל הכבוד!

בהחלט משמרת פרוייה ומענינת! (חוץ מהקטע של החקירות). בלילה בין שבת לראשון בסיור שלי עיכבנו אדם על חשד לפריצה לרכבים, חשד להחזקת רכוש גנוב ולצורך זיהוי. היינו איתו מ-21:00 עד 05:00 בבוקר!!!! בסוף רק החרימו לו את הרכוש שהיה עליו (מיני דיסק, מפתחות (אחד של אופניים, אחד של בית, ועוד שלושה שהוא לא זוכר של מה), כרטיס בנקט... ועוד משהו...). אין לי מושג למה לא עצרו אותו (אולי לא היה מקום באבו...) - זה סיוט להתקע איתו במרחב! אבל היה משעשע...

אחותי בואי לראשון בחג היין תראי מה

הולך שם עם כל המסטולים בסוף החגיגות את נקרעת מצחוק שישיות זה לא מילה

שלום30

New member
יש הבדל ../images/Emo182.gif בין ריחות חורף לקיץ

מכיון שהם אוהבים להעלות אש ולבשל את הקפה ושאר המאכלים שלהם, בקיץ יש להם ריח של עשן בחורף מצטרף לריח הזה גם ריח נעלים רטובות וביגוד לח ולא נקי.
בקיץ פותחים חלון בחורף אוכלים אותה יותר.

חחחחחחחחחחח

זה ריח של שנה ללא מקלחת- בעעעעעעעעעעעעע
במשך יותר מחצי שעה הייתי צריכה לנסוע עם 4 חלונות פתוחים כדי שיצא הריח המסריח שנשאר בניידת

Round 1

New member
קיבלתם אירוע או שמצאתם בעצמכם?

בד"כ לא מוצאים כל כך הרבה אירועים במשמרת אחת... לפחות לא הסיורים שלי...

שלום30

New member
לפעמים קוראים לך מהתחנה לקחת שבחי"ם

גם בלי שהסיור שלך יתפוס אותם. בדרך כלל מבקשים מניידת משא"ז לקחת את השבחים לנקודה מסויימת על פי רוב מצטרף שוטר כחול להובלה הזאת. כל תחנה ותחנה לפי הצורך העכשווי שלהם במתנדבים ובמטלות. גם להקפיץ שוטרים לביתם אחרי משמרת ב 2 בלילה היו נעזרים בנו...

אצלנו זה לא קורה.

קודם כל המשמרות שאני יוצאת זה כבר לא במשא"ז אלא ביח"מ שזה שונה כי אני על מדים ואני נוהגת על לנטיס, ובד"כ להסעות שב"חים צריכים את הניידות "הגדולות" ולא "הקטנות". ובחיים לא קראו לנו לקחת שב"חים <יענו לסייע באירוע של מישהו אחר>, בדר"כ אנחנו פותחים את האירוע לבד, מוצאים אותם בקלות "טרנזיט תעצור בצד"
ולשאלה אם קיבלנו את האירוע- *אז האירוע עם ה- 4 שב"חים הגיע דרך המוקד, על חשד שמסתובבים באיזור ערבים, כשהגענו למקום התברר שהם פועלים שעובדים בבית פרטי ללא אישורים. *האירוע עם ה- 15 שב"חים- בדיוק התכוונו לסגור משמרת ובדרך לבסיס ראינו טרנזיט שמאיטה את הנסיעה שלה, אז נסעתי לאט, כדי שהיא תעקוף אותי ברגע שהיא עקפה אותי אמרנו להם לעצור בצד. <תמיד, אבל תמיד תמיד לפני שבאים לסגור משמרת נתקלים באירוע שבגללו נשארים "תקועים" 2-3 שעות
>

Round 1

New member
במוריה יש מיצובישי מתפרקות...

אבל סיורים יוצאים בניידות סוכנות חדישות... מזדה 323 חחח

למעלה