מאיפה...

salingre

New member
מאיפה...

אני יכל ליקנות עכברים בוגרים קפואים? בתודה מראש אורי

salingre

New member
עזרההה

נפל על הזנב של האיגואנה שלי צינור אלןמיניום ונקטע לה חציא מהזנב..!!!!!!!!!!!!! מה לעשות צריך תשובות דחוף תודה

salingre

New member
הי היסתובבה בחדר בהשגחה ו...

היה לי צינור נשען על הקיר היא ההזיזה אותו והוא נפל עליה אבל משהוא אמר ל רק לחטא את זה ובגלל שהיא צעירה זה יגדל מחדש

אתה

יכל לקנות מבית החיות (בכפר הנגיד). אתה קונה עכברים בוגרים ואז בבית שלך מקפיא אותם ויש לך עכברים קפואים. רע ליבני

salingre

New member
בואה בת...

שנה 80-100 ס"מ צריכה ולדות או עכבריים בוגרים??

בואה באורך כזה אוכלת

עכברים בוגרים כמו כלום תיתן לה כל שבוע 2-3 עכברים בוגרים.

salingre

New member
יענו בהאכלה

לתת לה 2-3 עכברים? או פשות לעשות לה 2-3 האכלות בשבוע? כל כמה זמן לעשות לה האכלה?\כל כמה זמן לתת לה עוד עכבר באותה האכלה?

תאכיל אותה כל שבוע

ב 2-3 עכברים בוגרים היא סיימה לאכול עכבר ראשון תחכה חצידקה(כדי שהיא לא תקיא או משהו)ואז תכניס את העכבר השני לטרריום וכד'. אל תעשה לה כמ האכלות בשבוע כי אז יש מצב שהנחש כל הזמן בעיכול וזה ממש אבל ממש לא טוב...תאכיל אותה פעם אחת בשבוע. רע ליבני

salingre

New member
חימום לבואה

קניתי בואה ביום שבת ולפני זה קניתי אבן חימום... אני יודע שזה גרוע אבל לפני זה לא ידעתי... אז השאלה :אני יכל לשים את האבן חימום ועליה איזה קערה או משהוא? רק זמני עד לתארוכה ובתערוכה יש כבלי חימום? וכמה ואט אני צריך לקנות ואולי יש מוצא טוב גם כן ןיותר זול ? יש לי 600 שקל ואני צריך אותם לבורמזי+טרריום הכל ב600 אבל זה רק בחופש הגדול הקיצור אני צריך עכשיו חימום לבואנ וחימום לאיגואנה הצעות?? בתודה רבה אורי סלינגרה

למעלה