מאיפה סולמתי?

DerBleistift

New member
אני מתנגד נחרצות לרעיון

הן מן הפן האישי, הן מן הפן הכללי. א. אם ישנו ספק שאפילו אדם המכיר אדם הגר במגדלים קורא בפורום הזה, פתיחת המידע לציבור הרחב עלול לסגור את הפרצה. שלא לדבר על אנשים פחות "עקיפים". ב. אם החל מחר יבואו בטפטופים ילדים, ושאר קוראי פורום, לבניין בנסיון לממש את דרכי העליה לגג המגדל, צפה סגירה של אותו "מצפה מאולתר" לאלתר. (קצת משחק מילים לא מזיק, הא?
) ג. גם מטעמי בטחון, מה גם שאינם ממש סבירים או מדירים שינה מעיני, ועם זאת עדיין קימים, לא כדאי לפרסם מידע שכזה. לך תדע לאן הדבר הזה יוביל באחד הימים. ד. ככלות הכל, גגות זה לא "משחק ילדים", כן אפשר למעוד שם, נזק יכול להגרם, ומי שגם מספיק טיפש עלול לפתוח לעצמו תיק פלילי במשטרה על שטות שכזו. זה לא מומלץ במיוחד. בתור אחד שעולה על גגות, אני יכול לומר שמדובר במעשה עם הכנה (הן רשמית ולא רשמית), ולא מעשה ספונטני. אני ממש לא ממליץ על כך לכל אחד. (אלא אם הטיפוס נעשה באופן חוקי לגמרי, ואז באמת מדובר במעשה כדאי)

beivushtang

New member
אבל מה עם הרעיון הישן שלי

שנקים איזו קבוצה קטנה ונצא יחדיו למסעות טיפוס מדי פעם... אני גם מנסה פה ושם, יש כל מיני אזורים, כמו צפון הטיילת לדוגמא, מלא בתי מלון, בטוח אפשר לטפס לחלק מהם... העניין הוא שאני קצת מפחד לעשות את זה לבד.. [ :( ], פעם הגעתי לגג של כלבו שלום (טיפסתי הכל ברגל, היה כיף) והגעתי למן דלת כזו, הייתי לבד, פתחתי אותה, ופתאום אני רואה אור ענק... אבל אמרתי לעצמי שאני אחזור לפה עם מישהו, כי זה לא נעים להיתפס על גג לבד... (פעם נתפסתי לא לבד וזה לא נורא... ) בכל מקרה, Im IN, Who's with me?

N music

New member
אני בעד ביותר!!!!!מצדי לקבוע מעכשיו

אני ממש בעד הרעיון! וכמה שיותר מהר! החופש עובר סתם בשיעמום ובא לי לעשות משהו נחמד!!!

למעלה