DerBleistift
New member
אני מתנגד נחרצות לרעיון
הן מן הפן האישי, הן מן הפן הכללי. א. אם ישנו ספק שאפילו אדם המכיר אדם הגר במגדלים קורא בפורום הזה, פתיחת המידע לציבור הרחב עלול לסגור את הפרצה. שלא לדבר על אנשים פחות "עקיפים". ב. אם החל מחר יבואו בטפטופים ילדים, ושאר קוראי פורום, לבניין בנסיון לממש את דרכי העליה לגג המגדל, צפה סגירה של אותו "מצפה מאולתר" לאלתר. (קצת משחק מילים לא מזיק, הא?
) ג. גם מטעמי בטחון, מה גם שאינם ממש סבירים או מדירים שינה מעיני, ועם זאת עדיין קימים, לא כדאי לפרסם מידע שכזה. לך תדע לאן הדבר הזה יוביל באחד הימים. ד. ככלות הכל, גגות זה לא "משחק ילדים", כן אפשר למעוד שם, נזק יכול להגרם, ומי שגם מספיק טיפש עלול לפתוח לעצמו תיק פלילי במשטרה על שטות שכזו. זה לא מומלץ במיוחד. בתור אחד שעולה על גגות, אני יכול לומר שמדובר במעשה עם הכנה (הן רשמית ולא רשמית), ולא מעשה ספונטני. אני ממש לא ממליץ על כך לכל אחד. (אלא אם הטיפוס נעשה באופן חוקי לגמרי, ואז באמת מדובר במעשה כדאי)
הן מן הפן האישי, הן מן הפן הכללי. א. אם ישנו ספק שאפילו אדם המכיר אדם הגר במגדלים קורא בפורום הזה, פתיחת המידע לציבור הרחב עלול לסגור את הפרצה. שלא לדבר על אנשים פחות "עקיפים". ב. אם החל מחר יבואו בטפטופים ילדים, ושאר קוראי פורום, לבניין בנסיון לממש את דרכי העליה לגג המגדל, צפה סגירה של אותו "מצפה מאולתר" לאלתר. (קצת משחק מילים לא מזיק, הא?