מאיפה מתחילים?

amirdor

New member
מאיפה מתחילים?

נמאס לי לממן את הגרעון של YES. עלו לי 2500 שקל במשך שנתיים ואין מה לראות. השגתי 9800S NOKIA ותקעתי לחשמל. ממשק צבעוני ונחמד אבל לא קולט כלום. איתחלתי את המכשיר, בחרתי את "עמוס" אבל אני לא יודע מה לבחור ב LNB TYPE ו LNB OFFSET VOLTAGE. אני צריך לראות תמונה לפני שאני מתחיל לשכנע טת האישה שצלחת עם מנוע זה העתיד. מה עושים?

makabi

New member
עמוס

ממש לא עמוס... מה שתראה זה ערוץ 2 וערוץ 10 בדיגיטלי ואולי בקרוב גם ערוץ 1 ו-33.

IttaiM

New member
זה ממש לא נכון!

ברשות השידור נערכים לשידור דיגטלי שיחליף את השידור האנלוגי ב-LMI1. אני לא מבין למה ממציאים כל הזמן סיפורים לא נכונים על רשות השידור. יש שם אנשים, בתחום הטכני, שעושים כל הזמן מעל ומעבר לשיפור איכות הקליטה שלהם ולא רק מהקרקע.

geostant

New member
אתה מוזמן להמשיך לחיות באשליות...

וצפיות... השידורים של 1 ו-33 יהיו באנלוגי

amirdor

New member
אין לי בעיה עם 2 ערוצים בתור ספתח

אבל איך אני ננעל ? בינתיים אני קולט את הערוץ השקט...

amirdor

New member
עוד קצת עזרה בבקשה

אתר נחמד, הדפסתי הכל אבל אין פרק TROUBLESHOOTING SIGNAL STRENGTH שואף לאפס וזאת למרות שחיברתי ישר ליציאה הראשית של YES. התחברתי לקיר בלי שום מפצלים. יש רעיונות ?

smartstar

New member
../images/Emo140.gifLNB type 9700/10600

power on

amirdor

New member
עוצמת אות נמוכה - הצילו

חברים יקרים. אני שמח שיש לכם ידע בקשר לאיזה תחנה נמצאת איפה אבל אני עוד לא הגעתי לשלב הזה... אצלי עוצמת האות נעה סביב 215 ואיכות האות נעה סביב 0 ולא רואים כלום. איך משפרים את העוצמות?

faw

New member
לפי דעתי

הצלחת שלך לא בכיוון. אפשרות שניה- לבדוק הגדרות של LNB .

amirdor

New member
תפרט בבקשה קצת יותר

כרגע הממירים של YES עובדים טוב ולכן אני מניח שהצלחת מכוונת. הגדרת LNB אפשריות: 5.150/5.700 UNIVERSAL Univ 9.7/10.7 DiSEqCU Cband LNBF A Cband LNBF B 9.750 10.000 IF direct 10.600 10.750 11.250 מה לבחור? LNB Offset Volatag 0V +0.5V

faw

New member
Ku band

קודם כל,9.7\10.7GHZ -תדר של גטארודין-תבחר לפי מה שרשום על LNB -,DiSEqC-off ,תדר22KHz -ללא,LNB power-off כי מערכת בביתך מוזנת כבר ב13V

amirdor

New member
סחתיין

מתחילים לראות סימני חיים. אני אמשיך לחקור בשבת בצהריים. תודה רבה

למעלה