מאיפה מתחילים?

shosh6

New member
מאיפה מתחילים?

שלום לכולם. הומלץ לנו ע"י הרופא המטפל לעבור תהליך של פונדקאות. אנחנו עדיין לא יודעים עם נזדקק לתרומת בייצית או לא. פנינו לאביבה וקיבלנו את הטפסים הרלוונטים. האם צריך לעלות לוועדה פעמיים? (פעם לאישור עקרוני של תהליך הפונדקאות ופעם לאישור ההסכם עם פונדקאית ספציפית) האם חייבים לעלות לוועדה רק לאחר שיש שישה עוברים מוקפאים? (כרגע יש לנו שניים וייתכן שיש בעיה בהוצאת בייציות). והכי חשוב- מאיפה מתחילים... תודה רבה מראש.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה שוש../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אתם בעצם כבר התחלתם.. אין שום דרישה מצד הוועדה ל-6 עוברים מוקפאים, חלק גדול מהזוגות בוחרים להשתמש בעוברים טריים שנשאבו סמוך להחזרה, במקרים שיש צורך בתרומת ביצית דואגים לעוברים מוקפאים לפני תחילת התהליך. לאחר שיש בידיכם אישור מכתב המלצה מהרופא לנחיצות התהליך, אתם צריכים להתחיל להכין את התיק לוועדה ולמצוא פונדקאית. לאחר חתימת החוזה ביניכם לבין האם הנושאת עולה התיק לוועדה, ברגע שיש אישור מהוועדה אפשר להתחיל את הטיפול..אפשר להתחיל להיות בהריון..
מאחלת לכם בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה, תהיה והתלבטות.. שבת שלום

shosh6

New member
תודה רבה על האינפורמציה

תודה רבה מירבי שענית לנו בזמן קצר כל כך
אנחנו רוצים לזרז את התהליך ככל שניתן. הציעו לנו לפנות למרכז להורות אחרת לצורך איתור פונדקאית. האם ידוע לך על עלויות והאם קימיים מרכזים נוספים טובים יותר. אני מודה לך מקרב לב ויש לי הרגשה שאם תקבלו אותי אני מצטרפת למועדון המופלא שלכן.
ממני שוש שמצפה להכירכן יותר טוב.

מירבי*

New member
שוש, התקבלת באהבה לפורום שלנו..

בפורום שלנו תוכלי לקבל עצות טובות מבנות שנמצאות בשלבים כאלה או אחרים של התהליך, לרובינו יש נסיון גדול ונשמח לתרום לך ממנו. בפורום לא נהוג לדבר על עלויות ולא לעשות פרסום למרכז כזה או אחר.

בנדה1

New member
שלום שוש וברוכה הבאה

יש לך 2 אפשרויות א. ללכת לבד, לפרסם בעיתונות המקומית אחר פונדקאית ולהתחיל לבד. זה לא מסובך זה בהחלט אפשרי וזה הרבה יותר זול. ב. ללכת עם מרכז מסוים, יש מספר מרכזים, אני מכירה כ 4. היתרון במרכזים - משהו מנהל לך את העניינים, בד"כ כבר יש לו פונדקאיות פוטנציאליות וזה חוסך זמן, המרכזים מכירים את נושא הפונדקאות את דרישות הוועדה ויכולים להובילך בנבכי הבירוקרטיה. אבל כמו בכל תיווך שקיים בשוק, זה עולה כסף. את חייבת להחליט מה מתאים לך. אשמח לייעץ לך מניסיוני האישי במערכת המסרים. המון הצלחה.

בהצלחה

אני מתארת לעצמי שלא קל לצאת לדרך ויש הרבה חששות מה שחשוב במידה ותחליטו לפנות למרכז לבדוק אם הוא מוכר בועדה ומה הניסיון שלו האם הוא מנוהל ע"י אנשי מקצוע,ולשוחח עם זוגות שעברו את כל התהליך דרך המרכז ומוכרים בועדה תכנסי לקישורים תוכלי לקבל עוד מידע שיכול לעזור לכם

נמשושה

New member
שוש יקרה

קיפצי להודעה שרשמתי למנצחת, וקחי לתשומת ליבך. אני כבר אחרי, ופה כדי לעזור בעניני עשה ואל תעשה... תוכלי גם ליצור איתי קשר אישי אם תרצי יותר אינפורמציה. בהצלחה!

לי לך

New member
נמשושה שלום

הדרך בה את מדברת על המרכז להורות היא לא הוגנת. ראוי להביע דעה אם יש להעזר במרכז או לא, אפשר גם לדון מה נותן כל מרכז והאם זה בכלל כדאי. לכל זוג צרכים משלו ויש כאלה שזקוקים לתמיכה של מרכז זה או אחר ואחרים שמסתדרים בכוחות עצמם. הפורום כן צריך להזכיר מרכזים ואופציות אבללא להכפיש בלי הפסקה ובצורה לא הגונה בגלל הסיפור האישי שלך. לכל מטבע שני צדדים. ...ובכלל את מנסה לנקום וזה רדוד ביותר, אנא הרגעי! ובאמת שאין לי צד בענין זה רק מזכיר לי שכשטילתי כשנה בדרום אמריקה הקפדתי ללכת דווקא למקומות שהיו כתובים בספרי המטיילים כאיומים, ולא להפתעתי ,היו אלה טובים עד מאוד. כל טוב לך ופניה אליך מירבי. אנא הרגיעי את נמשושה, זה לא מכובד ואנא ספרי יותר על המרכז שלך סה"כ כל המרכזים מטרתם לעזור, ומעניין מאוד לדעת איזה מן שרות את נותנת להתראות לי לך

למעלה