מאיפה מתחילים?

adar4567

New member
מאיפה מתחילים?

היי, אני מעוניין להתחיל להיכנס לתחום המסחר באיביי, והבנתי שקודם כל על מנת לייצר אמינות יש למכור מוצרים ביתיים שאין צורך בהם.
עכשיו, עברתי קצת על הפורום פה והרבה לא ממליצים על השיטה של דרופשיפינג על ההתחלה, ועוד יותר מתנגדים להרשמה לקורסים.
אם כך, מה השלב הבא? אחרי שכבר יצרתי לעצמי איזשהו בסיס של אמינות, באיזה סוג מסחר אני אמור לעבוד? ואם כן דרופשיפינג, אז איך אני מוצא ספקים?

תודה לעוזרים!

Amiram_e

New member
תתחיל בלמכור דברים מהבית

לאט לאט, עם הנסייון במשלוח, טיפול בלקוחות ואחרי שתאסוף כמה שרות פידבקים, תתחיל לחפש לאט לאט הזדמנויות עסקיות נוספות.
לא מתחילים לחפש ספקים כשאתה עם חשבון חדש עם הגבלה של עשרה מוצרים בחודש.
סבלנות

avivit510

New member
היי בהצלחה , אני גם התחלתי לפני מספר

חודשים ונכון צריך סבלנות, בהתחלה זה רק למכור מוצרים מהבית או למצוא הזדמנויות ומבצעים בסופר גדול שמוכרים מוצר בשקל , מעל קנייה מסויימת, אני קניתי ברמי לוי מוצרים בשקל והעלתי למכירה , מומלץ בהתחלה למכור במכירה פומבית , אני יכולה להגיד לך שגם אחרי כמה עשרות מוצרים שמכרתי וקצת הרגשתי את העניין , אני מבינה שעדיין מוקדם לדרושיפנג ,גם אני חשבתי בהתחלה קדימה לקנותצולמכור , אבל זה לא עובד כך ,זה בדיוק כמו עסק , ונכון קורסים זה סתם שטיות אל תתפתה לכל ההצעות עברתי את כולם, והכל שטיות פשוט מוצצים כסף .

avivit510

New member
ואגב מאוד גדולללל

אין לך טעם עכשיו , עם הגבלה של 10 מוצרים ו 500 דולר , אז תמכור דברים קטנים , תצבור פידבקים, אחרי חודש תתקשר לאיביי להגדיל את כמות המוצרים וכשיהיה לך כמות מוצרים מכובדת , אז אני ממליצה לך לחפש מדריך אחד על אחד בסכום שפוי ככה אני מתכוונת לעשות ויש לי את האחד רק מחכה שיגדילו לי את הכמות מעירה

adar4567

New member
בנוגע למשלוחים

אז במידה ואני מוכר דברים מהבית זה אומר שאת כל האריזות והמשלוחים אני עושה בעצמי. יש איפשהו מדריך או אם יש לכם טיפים בנוגע לזה אשמח, כי גם זה נושא גדול שחשוב להבין בו ולא לעשות טעויות בהתחלה.
&nbsp

avivit510

New member
כן נכון, אגיד לך מה אני עשיתי , קניתי מעטפות

פצפץ בגדלים שונים הזמנתי מאיביי ככה גם קיבלתי פידבק מהקונה וגם קניתי בזול, למרות שגם בארץ אפשר למצוא בזול וגם בדואר אבל שם קצת יקר , קניתי מחנות חומרי בניין גליל 25 מטר אורך ורוחב של חצי מטר איתו אני מרפדת את המוצר ועוטפת במעטפה רגילה הכל תלוי במוצר תוכל לראות ביו טיוב

למעלה