המשך ..
קצת בעיות עם המחשב ..

אז אני חדשה כאן, עוקבת סמויה כבר מספר חודשים, והגיעה הזמן לעלות לשלב הביצוע ולכן אני מתייעצת אתכן.
בגדול, אני בת 41, לאחר כ-8 נסיונות של הזרעות והפריות מתוכן 2 הריונות מחוץ לרחם, התייאשתי,הגעתי עם הרופא שלי למסקנה לאחר גם היסטרוסקופיה תקינה שכנראה שהסיבה היא שהבעייה נעוצה בביציות ( כל הפריה אחת- שלוש ביציות תמיד היו החזרות אך לא שרדו),
הזרע של בן זוגי, נקווה שבסדר.
אני מאיזור חוף הכרמל , מאד מאד מתלבטת בין מסלול הדסה צ'כיה לאסותא/מנור - החזרה בארץ.
מצד אחד ממש ממש לא בא לנו לטוס לחול וגם לא לנסוע לירושלים, מאד נוח לעשות החזרת מוקפאים לדעתי או טריים בארץ (אולי באלישע- מישהי עשתה, המלצות ?)
אך במסלול בארץ, עושה רושם שאין כמעט נתונים על התורמת עד לרגע ההחזרה וגם אז הוא מינמלי, לא יודעת מפריע לי, רוצה לדעת פרטים עליה - איזו אינפורמציה מספקים ?
מצד שני -הכי נוח לעבור את זה בארץ- האם חברת מנור (רופאים מומלצים שעובדים עם מסלול זה? אשמח לשמוע ) אבל עד כמה הם אמינים? עד כמה מספקים דוחות על איכות העוברים?
עד כמה בודקים את הבריאות של התורמת ( שזה הכי הכי חשוב לדעתי- איזה בדיקות עושים לה ?) ומה אם זה לא מצליח ואין עוברים איכותיים ?
לא יודעת, מסלול קייב נשמע לי באינטואיציה כמו שוק בשר המוני ,
מסלול צ'כיה נשמע לי יוצר מקצועי .. (יש גם את ד"ר אריה יגודה שעושה נסיעות לצ'כיה הוא מהצפון, מישהי עשתה דרכו?)
ד.א - יש הבדל בין הדסה הר הצופים לעין כרם ? הם אמרו לי היום שהמסלול זהה לחלוטין,
טוב, זהו בינתיים, הפצצתי בשאלות

כל הכוונה , טיפ - יתקבל בברכה,
תודה מראש, חברות יקרות.