מאיפה מתחילים?

pinkish angel

New member
מאיפה מתחילים?

אז נראה לי שאולי קצת מוקדם מידיי, רק גילתי שאני בהריון,
אבל חשוב לי מאוד שהלידה תהיה טבעית לחלוטין (יחד עם זאת אעדיף ללדת בבית חולים).

מאיפה מתחילים?
אני מאוד בגישה שהגוף ידע מה לעשות ברגע האמת כי זה הטבע שלנו, האם זה תמים מידיי מצידי?

מזל טוב! הריון ראשון?

אני ממליצה בלהתחיל לקרוא, יש את לידה פעילה, בהמשך לקחת קורס הכנה ללידה בגישה טבעית. וגם לראות סרטוני לידה ובעיקר לסמוך על עצמך ועל הגוף שלך שהוא ידע מה לעשות עם הכוונה בקורס שלפני
בהצלחה!!

איזה כיף
מרגש לראות הריוניות ראשונות

שרוצות ללדת טבעי! לא רשמתי לך לגבי בתי חולים, בכל בית חולים אפשר ללדת טבעי, זה יותר עניין של שיתוף פעולה מצד הצוות, יש בתי חולים יותר התערבותיין ויש פחות. תעשי סיורים אבל קחי הכל בערבון מוגבל
אני אישית ילדתי 3 לידות באסף הרופא, כולן היו טבעיות.

pinkish angel

New member
אני ככל הנראה...

עתידה ללדת בוולפסון, אם כי הלידה זה דבר כל כך רחוק שמוזר לי לדבר עליה

שבוע הבא יש לי בדיקת דופק.
השבוע עשיתי פעמיים בטא בינתיים ויצא הכפלה תקינה ואף יותר מזה (ראשונה 734 ושנייה אחרי שלושה ימים 3228).

מקווה לבלות פה עוד הרבה! די נעולה על רעיון הלידה הטבעית.

מעולה! שיהיה המון בהצלחה

גם על וולפסון שמעתי הרבה דברים טובים! מאחלת לך הרעות תקין עגול ומשעמם
בהצלחה בדופק!! את ממש ריגשת אותי
תעדכני

אם יש לך כוח- התעמלות יעודית

שיעורי התעמלות ייעודים לנשים הרות יכולים להיות התחלה טובה. דברים בסגנון יוגה ופלאטיס להריוניות (באישור רופא כמובן)

חיזוק שרירי האגן והגב גם יקלו עלייך בהריון בהמשך, יכניסו אותך לכושר (לידה טבעית זה לא רק סבבה באמבטיה, צריך לעבוד) וגם יחזקו שרירים שיעבדו קשה בזמן הלידה ואחריה כמו רצפת האגן וכ'ו. הרבה מקומות גם המדריכות מסבירות על תנוחות שמתאימות ללידה ועוזרות להעביר צירים (תרגילים על כדור פיזיו וכ'ו).

וזה ממש לא תמים לחשוב שהגוף ידע מה לעשות העניין הוא שהרבה דרכים הומצאו כדי לעזור לו ולהקל עלייך ולפעמים מאוד מפתה לוותר עליהן.

mitmit11

New member
מחזקת

אני בהריון שלישי (שבוע 23)ורואה איך הפילאטיס שהתחלתי לפני ההריון חיזק לי את הגוף, היציבה ורואה כבר את השימושים של זה בחדר הלידה. בלידה הקודמת לא הצלחתי להחזיק מעמד יותר מדקה על שש או על הברכיים. עכשיו זה קליל לי...

ומצטרפת גם לדבריה של לטיפה אחת.

לגבי בחירת ביה"ח - יש לך עוד זמן. חשוב שתסיירי בביה"ח המיועד ותביני אם המקום וןהגישה מתאימים לך. פרט לוולפסון (שאיני בקיאה בגישה שלו) יש את ליס קרוב ושם יש תמיכה בלידה טבעית מניסיוני האישי.

pinkish angel

New member
אני ממש אשמח לספורט ייעודי

אני כיום מתאמנת בספורט שהוא קצת אלים ואני כנראה בקרוב אאלץ להפסיק.
יש לך המלצות לחוגים כאלו שמתקיימים באזור המרכז?

לקרוא ולהשכיל

את לידה פעילה קודם כל, בהמשך סיפורי לידה, קורס הכנה טוב (ממליצה על היפנובירת'ינג).
את ממש לא חיה בסרט, ילדתי לידה ראשונה טבעית והיה מדהים.

savvysunflower

New member
ברוכה הבאה

מאיפה את רוצה להתחיל?

יש הרבה דרכים להתכונן ללידה. כבר הזכירו התעמלות; אני מאוהבת במיוחד ביוגה, בכלל ובהריון בפרט, אבל אם את אוהבת דברים יותר אינטנסיביים, יש מגוון אפשרויות. אכן, יש ספרים שאפשר לקרוא. כשיגיע הזמן, אפשר לעשות קורס הכנה ללידה, שיעניק לך עוד ידע ויעזור לך ללמוד כלים להתמודדות עם הצירים.

עוזר גם לבלות בפורום
לקרוא סיפורי לידה חיוביים (יש לנו מאגר גדול של סיפורים תחת כלים ומידע
מאמרים, לשאול שאלות וללמוד מנסיונן של אחרות.

בהצלחה רבה ובשעה טובה!

פורום

היי, ממליצה לך לבלות פה המון...זה מה שעשיתי בלידה ראשונה שהיתה טבעית כפי שרציתי. עוזר מאד לשמור על מיקוד, ללמוד ולא לקחת קשה אם יש אנשים בסביבתך שלא בעניין . אחרי קריאה מרובה של ספורי לידה את יכולה לבחור קורס טוב (לא הכרחי אבל זה עוזר). יש כל מיני סוגי קורסים שמיועדים לבני הזוג וכך את מכניסה גם את בן הזוג לעניינים., במקרה בו הוא פחות קורא ולומד

למעלה