מאיפה מתחילים??

רותמית10

New member
מאיפה מתחילים??

שלום לכולן,
הייתי היום בפגישת ייעוץ אצל ד״ר עופר גונן במדיקל סנטר בהרצליה. מאחר ואני לא מקבלת מחזור ורמות ה fsh שלי גבוהות מאוד (130!!!) הוא המליץ לי להתחיל עם פרוגילוטון (הרחם קטן היות ושנה אני לא מקבלת מחזור, כאמור, ויש סיכוי קלוש ביותר להיכנס ככה להריון באופן טבעי) ולהתחיל לעשות בירורים לגבי תרומת ביצית. הוא הציע מסלול של תרומת ביצית בקפריסין דרך פדיוס ומסלול בקייב דרך ד״ר לברון וד״ר בידר. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי קובץ ( מקווה שהוא מעודכן, הקובץ מאפריל 2012) עם עדכון לגבי מסלולים אבל לא מצאתי מידע על המסלול השני.
בכלל. אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי ולהגיד לי מה עליי לעשות עכשיו. עם מי לדבר? מה לבדוק? אני טיפה מבוהלת ולא יודעת מאיפה מתחילים...
תודה

אשרת 1972

New member
עושים רשימה מה חשוב לך

מה את רוצה לדעת על התורמת ומתי , אם את רוצה לדעת מראש פתוחים בפניך מסלול פדיוס והדסה , אם את רוצה לעשות החזרות בארץ פתוחים בפנייך מסלולי האסותא של בידר שמביא לאסותא תל אביב ושל מנור שמביא לאסותא ראשון , שתי החברות יושבות אחת ליד השניה ברחוב הברזל והנחושת בתל אביב מטר מאסותא רמת החייל את יכולה לקבוע פגישה ולשמוע על כל אחת מהן , אחרי שתבחרי מסלול תבחרי רופא שעובד איתו יש הרבה רופאים טובים שעובדים עם המסלולים , למעט פדיוס שאיתם עובדים גונן ולדעתי גם אסף הרופא מכינים עבורם , ולכל שאלה אנחנו כאן , בהצלחה .

ברוכה הבאה אכן ההחלטה היא לא פשוטה, כפי שאשרת כתבה ישנם עוד מסלולים בנוסף למה שנתן לך ד"ר גונן
לדעתי האישית ההבדל העיקרי בין המסלולים הוא ברמת ההתחשבות במה שאת מבקשת לגבי נתוני התורמת, שגם הם מאוד מוגבלים במסלולים בארץ.
מצרפת לך קובץ שלדעתי הוא הכי עדכני שקיים אצלנו בפורום
בהצלחה
איילת

הי

ממליצה לך להקדיש זמן ולשבת ולקרוא את הודעות בפורום בחודשים האחרונים.
אין כמו המלצות של מי שניסו מסלולים.
פה תקבלי מידע אותנטי ולא שיווקי.
ככל שתקראי יהיו לך גם שאלות יותר ספציפיות.
אני ניסיתי את המסלול של בידר ואת המסלול של הדסה ובאחרון נקלטתי וילדתי תאומות. את מוזמנת לשאול אותי (גם בפרטי) פרטים יותר ספציפיים.

למעלה