מאיפה מתחילים?

goo goo dolls

New member
מאיפה מתחילים?

הי, לאחר כמה שנים של גיבוש הרעיון לעצמי החלטתי להתחיל בתהליך.
אז מאיפה בעצם מתחילים?
אם אני בוחרת האפשרות של מרכז מסודר: איך אני בוחרת באיזה מרכז להתחיל את התהליך?
אם אני בוחרת באופציה השניה - לעשות את התהליך לבד: מה עושים? למי ניגשים? קודם בדיקות או קודם מציאת זוג?
תודה.

pundekaut2

New member
ברכות על ההחלטה, שיהיה בהצלחה

התהליך לא פשוט, אבל אפשר להפוך אותו לקל יחסית, נעים ומתגמל לכל הצדדים.
הכי חשוב לאסוף כמה שיותר מידע על התהליך, כדי שתגיעי מוכנה, ולא יהיו לך הפתעות בדרך.

ממליצה לך ללכת למרכז או שניים, לפגישה לא מחייבת, כדי לקבל מהם פרטים רבים ככל שניתן גם על התהליך וגם על סוג הליווי שהם נותנים.
לך זה לא עולה כלום, וגם לא מחייב אותך.
יש פונדקאיות שמרגישות יותר בטוחות ללכת עם מרכז מלווה, שנותן ייעוץ ותמיכה אובייקטיבית בשעת הצורך.
חפשי באינטרנט אילו מרכזים יש, נסי לקבל עליהם המלצות, תקבעי פגישות, ולכי לפי התחושות שלך.

כדאי גם שתשוחחי עם פונדקאיות כדי לשמוע על הדברים הטובים וגם על הדברים הלא טובים.

אם את בוחרת לחפש זוג באופן פרטי, ללא מרכז, מיד תקבלי הצעות רבות מזוגות שמעוניינים בפונדקאית.
למשל אני ובן זוגי, שעברנו כבר תהליך פונדקאות מוצלח אחד, ומחפשים פונדקאות לתהליך שני.
את מוזמנת ליצור קשר: [email protected]

בכל מקרה כדאי שתתחילי עם הבדיקות, אין טעם לחפש מרכז או זוג, אם לא תמצאי מתאימה עפ"י בדיקות.

להלן קישור לאתר משרד הבריאות, בו ניתן למצוא רשימת דרישות רפואיות מהפונדקאית:

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום

ראשית,תבורכי על ההחלטה. זה נפלא ונכון להגיע להחלטה אחרי שמגבשים את הרעיון במשך זמן מה.

לגבי ההתחלה,כדי לבחור מרכז נכון יהיה להיפגש עם המרכזים ולראות למי את מתחברת ואיפה את מרגישה נוח יותר.
אם תחליטי לעשות את התהליך לבד,חפשי באתר של משרד הבריאות ועשי את הבדיקות ואז חפשי זוג.

בכל מקרה בהצלחה

goo goo dolls

New member
תודה רבה לכולם

גם למי ששלחו מסרים.... אני אשמע בעצתכם ואקבע פגישה בכמה מרכזים כדי לשמוע ואז אני אחליט.
מבטיחה לעדכן.

למעלה