מאיפה מתחילים?

מצב
הנושא נעול.

נעמישחר

New member
מאיפה מתחילים?

מאיפה מתחילים?
אני גרה בצפון, ללא ילדים, אחרי לא מעט סבבים של IVF +PGD ללא הצלחה,החלטנו להתחיל תהליך של תרומת ביצית אחרי התייעצות עם הרופא המטפל, אני עדין בשלב איסוף המידע, איך בוחרים לאיזה חברה לפנות ? איזה שאלות לשאול? אשמח לקבל המומלצות ועצות למתחילים
תודה

kobi932

New member
היי

מאיפה מתחילים?
אני גרה בצפון, ללא ילדים, אחרי לא מעט סבבים של IVF +PGD ללא הצלחה,החלטנו להתחיל תהליך של תרומת ביצית אחרי התייעצות עם הרופא המטפל, אני עדין בשלב איסוף המידע, איך בוחרים לאיזה חברה לפנות ? איזה שאלות לשאול? אשמח לקבל המומלצות ועצות למתחילים
תודה
היי
בשביל לדעת לאיזו חברה לפנות את צריכה קודם לדעת אך את רוצה לעבור את התהליך רוצה לעבור את התהליך כאן בארץ ? אולי בחו"ל ? תורמת ישראלת ? את רוצה מוקפאים ? טריים ? רוצה תורמת מחו"ל ולעבור את התהליך כאן בארץ ? לכול דבר כאן יש השלכות יש לחיוב ויש לשלילה אני מציע לך לעבור כאן על כול העמודים לעבור דף דף את תמצאי כאן הרבה מאוד אנפורמציה לקרוא הרבה להבין את התהליך להבין את הנפשות הפועלות זה גם תהליך ריגשי שצריך לעבור תהליך של קבלה הבנה השלמה אין כאן תרופת פלא זה לא בהכרך תמיד מצליח בפעם הראשונה וגם לא בשניה ובאלו שבאים אחרי אבל...הסיכוים לרוב שזה מצליח הסיכוי להיכנס להריון מתרומה גדולים יותר ורוב הנשים שבוחרות לעביר את התהליך כן נכנסות להריון השאלה רק באיזה סבב

מצב
הנושא נעול.
למעלה