מאיפה? מצ´מה צ´מה

ya maaan

New member
מאיפה? מצ´מה צ´מה

היריד הנודד מגיע לשברולט - כולם מגיעים עם היריד מגדת עתידות קוראת בקלפים ועוד המון אנשים אז כולכם מוזמנים לבוא ולהשמיד [או שלא] אבל תבואו יהיה סאדאב יאללה ביי =]

אח שלי

אני כל שבוע כותב מה יהיה בשברולט אז אל תדאג אה וגם היום הלכתי לביצפר שאני כבר לא בו ועברתי דרך הקניון והשארתי הזמנות בצליל אז אנים ללכת לצליל לקחת הזמנות למסיבה בשברולט
|
|

המרחפת

New member
לא ראיתי אותך....

הייתי שם היום. שעמם לי כל כך.... נו שוין, היה גם טקס סיום י"ב היום

המרחפת

New member
המסיבה?

עם מי הייתי רוקדת, עם ענבל ויוליה? לא אוהבת לרקוד לבד. בגלל זה אני תמיד הולכת לדיסקוטקים רק עם חברה אחת, או מוצאת שם מישהו לרקוד איתו. הלכתי לחגוג את סוף התיכון עם האנשים איתם העברתי את התיכון.... במסיבה ביום שני הבא אני אהיה. בלי הטררם של השמלה וכו´, לשמחתי הרבה. (כבר יש בנות שקנו את אותה שמלה. יהיה בברלי הילס). וד"א, כל הכבוד על ההנחיה. אמרו לי שפרסמו בידיעות אחרונות ידיעה קטנה על טקס הסיום שלנו- משהו עם יודקה הזה (איזו לחיצת יד.... מעך לי אותה).

Hole In The Sky

New member
אגב...אנשים.. זה קצת לא קשור אבל

למי שיש ידיעות אחרונות, שיראה בעמוד האחרון! יש שם אחד בן 87.. נראה לי שרק עכשיו קיבל את התעודת גמר שלו! (הוא למד במקווה ישראל) בקיצור: "התלמיד קיבל תעודה באיחור של 68 שנה" יודק´ה רבינוביץ´ בן 87 מכפר-גלעדי קיבל אמש סוף-סוף את תעודת הגמר מבית-ספר החקלאי מקווה ישראל: בין 120 השמיניסטים הנרגשים, שהשתתפו אמש בקבלת תעודת הגמר בבי"ס הקלאי מקווה ישראל, ניצב גם יודק´ה רבינוביץ´ בן ה-87 מכפר-גלעדי ב"איחור קל" של 68 שנה הוא קיבל סוף-סוף את תעודת הגמר שלו. יודק´ה סיים את לימודיו במקווה ישראל בשנת 34´, אך עד כה לא קיבל לידיו את התעודה המעידה על כך. בזמנו לא היו לו 60 גרוש שנדרש לשלם עבור התעודה, ואחר-כך לא התפנה לטפל בעניין. כעת הוא קיבל את התעודה בחינם. (יופי! נזכרו!
) "יום עבודה ברפת של בי"ס היה שווה 10 גרוש, והיה לי חבל על 6 ימי עבודה שיכולתי לתרום למחתרת במקום לתעודה. לכן לא קיבלתי את התעודה עכשיו סוף-סוף אני סוגר מעגל" הסביר בהתרגשות. "בשלב ראשון אתלה את התעודה על הקיר", הוא אומר בתשובה לשאלה מה יעשה בתעודה. "אחר כך נראה אם אמשיך ללימודים גבוהים", הוא מוסיף בקריצה

Bodom-child

New member
כן אני יודע.....

כשהוא נאם עמדתי לידו... (כי הנחתי) הוא כל כך רעד והתרגש וחשבתי שהוא הולך להתמוטט בכל שנייה .

למעלה