מאיפה מאיפה

MC ROEE

New member
מאיפה מאיפה

אנשים זה הורג אותי מאיפה אתם שואפים את כל הידע הזה על כל האמנים אני כבר השארתי הודעות על זה שזה מדכא אותי העובדה שאני שומע כבר מוזיקה שחורה 5 וחצי שנים מגיל 10 ועדיין אין לי ידע כו שיש לכמה כאן שהם בכלל בני 14 לא שאני מזלזל בהם אבל איך אפשר לפתח כזה ידע ועדיין להשאר עם ידע מספיק למבחן בהיסטוריה בעצם אולי אני היחיד כאן עם תסמונת קלי בנדי רועי - שעדיין לא יודע מספיק כדי לא להיכשל במבחן בהיסטוריה

da^Lord

New member
כמה זמן אתה בפורום?

אני בפורום מההתחלה כמעט, עוד מיואל.. מוזיקה שחורה אני שומע המון המון זמן, תמיד היו לי שאלות ורציתי לדעת ואף פעם לא היה לי את מי לשאול או מאיפה ללמוד עד שמצאתי את הפורום.. מה שאני מנסה להגיד,אם אין לך סבלנות או כוח (כמוני) להתחיל לעשות מחקרים ברחבי האינטרנט,והכל עוד באנגלית שזה קשה לחלקנו (לי), אז תשאר פה בפורום, תפנים דברים שנאמרים.. מידי פעם מלמדים פה דברים חדשים,ועם הזמן גם אתה תהיה מלומד.

Blood

New member
תראה... תשמע... תראה.. תשמע...

אני התחלתי להתעניין בראפ "רק" בגיל 13.. ראיתי את הקליפ "prince igor" של הגדול מכלום - ונדלקתי... כמובן שהתחלתי בטופאק, דרה, ראן די אמ סי, וכאלה.. לאט לאט הגעתי גם לאומנים שלא נמצאים בשורה הראשונה של "המוכרים" (לפחות בארץ) כמו ראז קאז, פאט ג´ו, נאז, נייט דוג ועוד ה-ר-ב-ה... משם היתה קצרה הדרך לאומנים כמו ארסוניסטס, לה ד´ה דרקמן, וורדסוורת´ ופאנצ´ליין, ולאומנים לא מוכרים אחרים... בסה"כ אין מה להתאמץ להיות """"מבין"""" (בכוונה כ"כ הרבה מרכאות..), זה בד"כ בא בטבעיות יחד עם הכרת אומנים שונים..

למעלה