מאיפה לי פתאום

moran.l

New member
מאיפה לי פתאום

מאיפה לי פתאום, שאלת. מאיפה לי פתאום, שאלתי. כנראה שרסיסי הכאב חברו בדבק האשמה ונוצר לו גוש שנאה כי אתה מבין כש סטירות האדישות שסטרת הוטמעו התהוותה בי פתאום רשת חלחלה ו יתכן שלבדידות שהתעקשת למלא אותי בה יש פשוט זמן השפעה פשוט פתאום, מאוד פשוט רפויה, רוויות דחייה זרקת אותי בשיא הכוח לרצפת האכזבה (ותחשוב עד כמה חזק היית צריך לזרוק אותי, שכן זו האחרונה כל כך נמוכה) מה אתה באמת מצפה שלא אקפוץ במלוא עוצמה בחזרה? משם לי ןבכלל לא פתאום הכוח. חבר`ה, אני מצטערת אם אני מעכירה פה הזמן האחרון את האווירה, זה לא בכוונה... כל כך קשה לי... אוהבת, מורן.

mamale

New member
מורני מותק..זה בסדר..את ממש

לא מעכירה את האוירה,בין השורות כולנו מקטרים בצורה זו או אחרת על נושא האהבה..כמה כאב ועוצמה מהולים באותה מילה..יקירתי,את בעלת ההחלטה..הווה אומר שמה שתרצי יהיה כי יש לנו את הכח לעשות ולשנות..איזה גבר אמר לי את זה אתמול,הוא אמר שהמין הנשי יש לו יכולות..גם אני חושבת שהוא צודק...מנסיון..קחי את עצמך הלאה..למקום שיהיה הרבה יותר ורוד ואז לא תאמיני באיזה שחור יכולת להיות....

Dovsha

New member
נשמה

זה מה שאת ונשמה עושה טעויות. המקום האחרון שבו את צריכה להרגיש לא בנוח הוא פה. שום סליחה ושום כלום, i just wish i could do more than words תשפכי ותוציאי ת`כאב - זה אולי לא יפתור את הבעייה אבל בטוח יעזור קצת...

קרני

New member
מצטרפת לדובש וממלה ו...

עוד מוסיפה שאת לא יכולה לצפות מעצמך להיות כל הזמן שמחה ועליזה... את לא יכולה להתחיל התחלה חדשה בחיים בעקבות החלטה כואבת, ולצפות שהכאב יעלם לו פתאום... את אבל יכולה לדעת שזה יעבור אם תאפשרי לזה, ואני יודעת שאת תאפשרי... יום טוב מתוקה @ @ J U

tairon

New member
מורן ...

פעם אני או אחר או אחרת למטה ואנחנו באים לפה משתפים את האחרים בכאבנו או אפילו בשמחתנו כך או כך אנחנו מקבלים רע וטוב וקוראים משתתפים תומכים ומיעצים אל תרגישי כאילו את הכנסת איזה אי שמחה במקום כי אותה אי שמחה יכולה בקלות להפך בבת אחת שמחה אז בכל כולל הכל כי זו עיסקה חבילה בלתי נפרדת אנחנו מקבלים ואני כולי תיקווה שהיום הזה בו נשמח איתך לא יהיה רחוק אבל עד אז דעי לך שכל דבר שייכתב בין אם הוא שמח או עצוב מתקבל פה בחיבוק אמיץ

למעלה