מאיפה להתחיל?

black hock

New member
מאיפה להתחיל?

התקשרתי אליו אני לא יודעת למה עשיתי את זה לעצמי שוב סתם לחטט לעצמי בפצעים הלב שלי לא דופק בצורה סדירה העיניים על סף בכי בשביל מה?
יש לי כ"כ הרבה מחשבות בראש שאני לא מצליחה לסדר את הכל ויש לי מחר צבא איך אני אקום אין לי מושג למה אני סמרטוט?!

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

אם כי אני חושבת שזה מצריך חיבוקי. את לא סמרטוט, את אנושית, את מרגישה, את כואבת, וזה נורמלי לגמרי, נכון לגמרי, אמיתי לגמרי, את לא יכולה להלקות את עצמך על שאת עוברת דבר שהוא כל כך טבעי. אני לא יודעת אם עוד הספקת לראות את זה, אבל סקס לנוער היה מודע לכל מה שעברתי בשנה האחרונה, שכל יום היה בדיוק מה שאת עברת, שוב ושוב עד שהכל יצא, עד שהגעתי למקום של השלמה ומסוגלות לעמוד ישר גם כשנורא כואב. זה צורך אנושי לחטט בפצעים, לפוצץ את המורסה, להקיז מוגלה עד שהפצע נרפא לגמרי. אל תלקי את עצמך, אל תכעסי על עצמך, אם עשית את זה כנראה שזה בער בך בפנים מספיק חזק שהיית חייבת להוציא את זה, וזה בסדר.

black hock

New member
תודה../images/Emo70.gif

באמת! אבל זה משהו שרק זמן מרפא כנראה אין לי את הסבלנות הזו אבל

ToryMaster

New member
זה מתפתח עם השנים

אם יש דבר אחד שאני יכולה לשים עליו את האצבע שממש חדר אלי מהשנים שלי בפורום הזה, זה כשיעל [ניסן] דיברה על התבגרות, ועל הדברים שלומדים בה, וכן הלאה. זה פשוט נכון, תכל'ס, לא? את לא מגיעה לעולם שלמה ומוכנה, את צריכה להתבגר וללמוד ולהתפתח.

למעלה