מאיפה להתחיל????????

• פותח הנושא NARNI
  • פורסם בתאריך

NARNI

New member
מאיפה להתחיל????????

היי, אני בן 17.5 וממש ממש רוצה להתחיל לרקוד, הבעיה שלי היא שאני ממש לא גמיש ואין לי שום עבר קודם בריקוד... האם זה מאוחר מידי???? כי כל מי שאני מכיר התחיל ללמוד ריקוד מגיל מאוד נמוך... אשמח אם תתנו לי עצות איך להיות גמיש ומאיפה בכלל להתחיל.....

Only Dance

New member
ריקוד לא מחייב גמישות... אבל...

קודם כל מה זה משנה הגיל? הגעת להחלטה שאתה מעוניין לרקוד? השאלה כמה רחוק אתה מוכן ללכת, כמה אתה מוכן להשקיע ולתת מעצמך. אז אם אחרי ששאלת את השאלות האלה והגעת למסקנה שאתה מוכן להשקיע ולהתמיד, תצטרף לאיזשהו סטודיו בקרבת מקום, תתחיל לרקוד, ולא לחשוב "האם זה מאוחר מידי", תצטרף לסטודיו, תעבוד, תתמתח, בסטודיו ילמדו אותך חימום, מתיחות, קומבינציות למיניהן - קטעי ריקוד. אם יראו שאתה לא שולט בדברים תצטרף לקבוצת מתחילים אם אתה מתקדם יפה לאט לאט תעלה קבוצות. אם אתה רוקד בשביל הנפש אין צורך בגמישות אם יש לך איזו מטרה אחרת כמו להצטרף ללהקה רצינית ואני לא יודעת מה אתה תצטרך לעבוד על הגמישות ויעזרו לך בסטודיו לתרגל קאטי.

Swan ninetynine

New member
זה ממש לא מאוחר ../images/Emo109.gif

ויש לך יתרון- אתה בן
. הרבה סטודיואים מחפשים בנים ללהקות שלהם אז אני מאמינה שבכל סטודיו שתגיע אליו המורים ירצו לקדם אותך ולעזור לך. אגב, חשבת על סגנון כלשהו שהיית רוצה להתחיל ללמוד?

צודקת ב-100%!

מאיפה אתה?? כי אם אתה מהסביבה של שוהם...הסטודיו שלי זקוק נואשות לעוד כמה בנים!! בלהקה הייצוגית יש לנו רק 2...ואת האמת...רק אחד באמת משתתף... והוא זכה במלגה מטעם אומנות לעם...

Only Dance

New member
אין לנו בכלל בנים כולם התגייסו

ובנים בגילי - 16 לא מעוניינים בריקוד אלא רק בכדורגל חחחחחחח קאטי.

Seventh Element

New member
אחי כנס...

זה לא מאוחר מידי להתחיל ללמוד ריקוד בגיל הזה... כמובן שהרבה יותר קל להתקדם אם מתחילים בגיל יותר צעיר, אבל עדיין הכל אפשרי! על גמישות אפשר לעבוד... הרבה מאוד עבודה קשה אבל אפשר להפוך להיות גמיש! הכל תלוי בכמה אתה מוכן לעבוד ולהשקיע! מיהשי פה אמר שריקוד לא מחייב גמישות... אממ לדעתי היא צודקת ולא צודקת! למה? כי זה תלוי מה אתה ורצה לרקוד ולאיזה כיוון לקחת את זה... אם אתה רוצה להתמקד נגיד רק בפאנקף ברייקדאנס והיפ הופ, אז אתה לא צריך להיות גמיש... אבל אם אתה רוצה ללכת גם על תחומים אחרים, אז אתה חייב לעבוד על הגמישות שלך! כמובן שאפשר גם לרקוד קלאסי וגאז בלי גמישות, אבל כחובבן ולא כמשהו מקצועי. אם יש לך שאלות בקשר לסטודיואים במרכז, אז תפנה אלי ואני אנסה לעזור לך.

NARNI

New member
תודה רבה לכולכם!!!!!!!

אני מאזור הקריות כך שלא נראה לי שאני אוכל להגיע למרכז.... מישהו פה כתב שאין להם בכלל בנים כי כולם התגייסו, אז רציתי לשאול אותכם האם בזמן הצבא אפשר להמשיך לרקוד???? מישהו יודע על איזה סטודיו בקריות או בסביבה הקרובה???????? בגדול הייתי רוצה לדעת כמה שיותר סגנונות ריקוד אבל בעיקר ג'אז. עוד שאלה שרציתי לשאול אותכם היא האם בסטדיו מלמדים כמה סגנונות או שמתרכזים רק בסגנון אחד????????

mizid

New member
הכל

בעקרון יש להקות מסוימות אבל אצלנו לדוגמא יש להקות יצוגיות ששם לומדים יותר ג'אז ובלט,היפ הופ,מודרני וכולי זה שיעורים נפרדים. אם אתה מתחיל אז עדיף מג'אז ואם חשוב לך להצליח הייתי גם ממליצה על בלט או מודרני... למרות שרוב הבנים מתחברים יותר להיפ הופ

פרב

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo53.gif

היי.. הממ, ככה ; אני ועוד חברה צריכות לבנות ריקוד לשיעור ספורט, עם סרט ריקוד [כזה שנאחז ע"י מקל, מתחום האומנות האומנותית..]. אנחנו צריכות לבחור שיר שיתאים והמלאכה נורא קשה כדי שזה יתאים לתנועות עם הסרט. למישהו יש רעיון לשיר לא קצבי מדי ולא איטי מדיי ?

למעלה