מאיפה להתחיל?!
אני לא יודעת אם זה עוד יום פסימי או תקופה פסימית שכזו.. היה לי היום מבחן פסיכומטרי - הלך לי זוועה, כ"כ מעצבן, מתסכל ומייאש שזה קובע לי את החיים! כל הבגרויות שלי מסתכמות ב90+ והדבר הזה פשוט הרס אותי
לפני בערך חצי שנה השתחררתי, אני והחבר נפרדנו מזמן מסיבות כאלו ואחרות..והוא עדיין אצלי בלב, במחשבות.. אוף זה כ"כ מעצבן..שיעבור כבר הוא לא שווה את זה לא יודעת אין לי עבודה עכשיו כי גרה במקום לא מפותח כ"כ מבחינת עבודות...לימודים כרגע אפילו לא על הפרק בגלל המבחן הזה שמונע ממני ללמוד היכן שאני רוצה! למה כל דבר קשה מידי במדינה הזו?? לכולם יש תקופות כאלו? אני היחידה שבא לה להיעלם מהעולם?
אפילו לטיול לחו"ל אני תקועה..חברה אחת בעבודה 'רצינית' וחתומה...אחת פחדנית, אחת לומדת , אחת עם חבר שאני לא יודעת אם לסמוך עליה שהיא תבוא כי היא אחת כזו שאי אפשר לסמוך עליה ...וזה גם מבאס לטוס עם מישהי שיש לה חבר.. מעולם לא הרגשתי ככה..כל חיי יעצתי לאנשים ותמיד אמרתי שהכל בראש והחיים יפים ברגע שאנחנו מסתכלים עליהם ככה.. אבל אני לא מוצאת שומדבר יפה עכשיו.. ואם אפשר (מי שנשאר לקרוא עד כאן ) לא להגזים בתשובות חריפות..
אני לא יודעת אם זה עוד יום פסימי או תקופה פסימית שכזו.. היה לי היום מבחן פסיכומטרי - הלך לי זוועה, כ"כ מעצבן, מתסכל ומייאש שזה קובע לי את החיים! כל הבגרויות שלי מסתכמות ב90+ והדבר הזה פשוט הרס אותי