מאיפה להתחיל?

מצב
הנושא נעול.
מאיפה להתחיל?

מאיפה להתחיל?
היי,
לצערי אני מוצאת את עצמי עוברת לפורום הזה.
הגענו אחרי הרבה שנים של IVF ללא הצלחה לשלב של תרומת ביצית.
קבעתי עם הרופא המטפל שלי שאחרי החג ניפגש לדון בכל מה שהולך להיות, אבל אני אשמח לדעת מכן מה עומד לפניי.
מה התהליך?
מה האפשרויות שלי?
יש החזרים מהכללית?
יש דברים שכדאי וחשוב לדעת?
יש דברים שאסור להתעלם מהם?
ובגדול אני אשמח לכל פיסת מידע שאוכל לקבל לפני שאני מתחילה שוב מסע שאני לא יודעת מה יהיה בסופו.
תודה,
אני

להתחיל מלקרוא פוסטים+תגובות +כלים ומידע בפורום הזה..

מאיפה להתחיל?
היי,
קבעתי עם הרופא המטפל שלי שאחרי החג ניפגש לדון בכל מה שהולך להיות, אבל אני אשמח לדעת מכן מה עומד לפניי.
מה התהליך?
מה האפשרויות שלי?
יש החזרים מהכללית?
ובגדול אני אשמח לכל פיסת מידע שאוכל לקבל לפני שאני מתחילה שוב מסע שאני לא יודעת מה יהיה בסופו.
תודה,
אני
להתחיל מלקרוא פוסטים+תגובות +כלים ומידע בפורום הזה..

kobi932

New member
היי

מאיפה להתחיל?
היי,
מה התהליך?
מה האפשרויות שלי?
יש החזרים מהכללית?
תודה,
אני
היי
צריך מוכנות רגשית גבוה ואת זה אף רופא פריון לא יכול לתת לך את תעמדי בפני החלטות ודילמות זה לא יהיה פשוט ובטח לא קל את תעמדי בפני מצוקים ותהומות שלא כדאי לך ליפול אליהם אבל את תיהיה חייבת להתגבר על הכול כי פשוט אין לך ברירה זכרי הגעת לכאן כי כול דרך אחרת לא עבדה וזו דרכך היחידה להיות אמא ובנוגע למשפט האחרון שכתבת נכון זה מסע ריגשי מטלטל אבל בסופו כמעט כולם הופכות לאמא וזכרי אם זה לא עובד בסבב הראשון סביר להניח שזה יעבוד באלו שאחרי צריך המון סבלנות אורך רוח ועצבים של ברזל

rabbitm

New member
היי

מאיפה להתחיל?
היי,
מה התהליך?
מה האפשרויות שלי?
יש החזרים מהכללית?
תודה,
אני
היי
ראשית מבינה את כאבך על הגעה לפורום הזה.
ממליצה לך ראשית לעכל את המעבר. זה לא פשוט ועדיף לדעתי לקחת אפילו הפסקה ולעבד את העניין.
חשוב לדעת כמה עוברים אתם מקבלים ומה מקבלים כפיצוי במידה וזה לא מצליח.
מה הנתונים שנותנים לכם לתורמת ומה מידת המבחירה שלכם.
במידה ויש לך פלטינום, יש החזר מהכללית, תבדקי מה הם מחזירים עכשיו כי אצלי עברו כמה שנים.
ולדעתי הכי חשוב, ומנסיון, לבדוק לפחות 2 מסלולים ולא ללכת אוטומטית עם הרופא.
מאחלת לכם שיעבור קל ומהר!

ברוכה הבאה

מאיפה להתחיל?
היי,
מה התהליך?
מה האפשרויות שלי?
יש החזרים מהכללית?
תודה,
אני
ברוכה הבאה

לגמרי מבינה את הקושי להגיע אלינו.....
חשוב לדעת מספר דברים
אפשר לעשות תרומת ביציות בארץ ובחוץ לארץ
1. בארץ יש אפשרות לתרומה מתורמת ישראלית, ישנו מספר מצומצם של בתי חולים שמתעסק עם זה ואין תורמות שעומדות בתור, לעומת זאת תור הנתרמות לא קצר. העלות זולה יותר אך גם ההתחייבות למספר עוברים /ביציות אינו ברור.
2. יש לך אפשרויות של מסלולים עם תורמות מחו"ל, כאלה שמביאים עוברים לארץ, אם זה עוברים טריים מקייב אוקראינה (חברת מנור מדיקל ול,ב) או עוברים מוקפאים מלבוב אוקראינה (אימהית, MOMS PROJECT),
ישנם מסלולים שעושים את ההחזרות בארץ בו נערכת ההפריה, כגון הדסה בו התורמות בברנו בצ'כיה, בהמשך ניתן להביא את המוקפאים להדסה; ארבעת הפרופסורים שעושים באוקראינה; יש לך אפשרות למסלולים עצמאיים אם זה בספרד, בקפריסין ארה"ב ועוד
יש מסלולים עם יותר מידע על התורמות או מידע יחסית בסיסי על התורמות
בשנים האחרונות יש אפשרות ברוב המסלולים לבחור תורמת על פי תמונה. ההפרשים הכספיים ביניהם לא קטנים.
במידה ויש לך כללית פלטיניום יש החזר של 12,000 ש"ח במידה והמסלול/מעבדה מוכר על ידי משרד הבריאות.
אתם צריכים לחשוב מה חשוב לכם מהנ"ל ולהתחיל לבדוק.
תמצאו מידע לא קטן בחיפושים כאן בפורום וגם בהודעות הנבחרות
וכמובן שאת מוזמנת לשאול ולהתייעץ
איילת

מצב
הנושא נעול.
למעלה