מאיפה הלחש הזה ? .. ןמה הוא עושה ? . "אסט קירנאן סות אראן סוקאלי ג'לראן " .
N nk5 New member 7/1/05 #1 מאיפה הלחש הזה ? .. ןמה הוא עושה ? . "אסט קירנאן סות אראן סוקאלי ג'לראן " .
א אנטימודס New member 7/1/05 #2 נכנסתי לרייסטלנד ולפי שם... הלחש לא קיים. מצד שני יש סיכוי גבוה שאני טועה... תתעלמי ...
א אנטימודס New member 7/1/05 #7 זה רק אני או שאני כבר לא הכי קטן בפורום? *מקפץ בהתלהבות* פשוט לפי הכרטיס של NK5 היא בת 11, עכשיו, אני יהיה בן 12 בפבואר. מתי את תהיי?
זה רק אני או שאני כבר לא הכי קטן בפורום? *מקפץ בהתלהבות* פשוט לפי הכרטיס של NK5 היא בת 11, עכשיו, אני יהיה בן 12 בפבואר. מתי את תהיי?
K Knotted String New member 7/1/05 #3 כדור אש...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif אבל שכחת חלק. הלחש של כדור האש הוא: "אסט קירנאן קאיר סות' אראן סו קאלי ג'לראן" אני יודעת אותו בעלפה.
כדור אש...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif אבל שכחת חלק. הלחש של כדור האש הוא: "אסט קירנאן קאיר סות' אראן סו קאלי ג'לראן" אני יודעת אותו בעלפה.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 7/1/05 #6 זה מכל רומה"ד, בערך../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif והוא נורא טוב בלהצית את הכובע שלך כשרודפים אחריך דרקונים.
זה מכל רומה"ד, בערך../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif והוא נורא טוב בלהצית את הכובע שלך כשרודפים אחריך דרקונים.
L LuLuLu iT New member 8/1/05 #10 מה זה?../images/Emo48.gif../images/Emo103.gif החידה היומית ב'חדר של חני'?