מאיפה החוצפה?!

מאיפה החוצפה?!

בא לי למות!!! בדפדוף באתר שעד לא מזמן הייתי מאיירת להם איורים וקריקטורות על בסיס דו-שבועי, מסתבר שהבחור החדש שמאייר להם משתמש בחומרים שלי - דמויות וסט!! ואם לא די בזה שזה נראה כמו זוועת עולם מטולא (הוא עשה עבודה כזו מחרידה של מחיקה והדבקה) הוא לא טרח אפילו למחוק משם את החתימה שלי מהאיור המקורי, שצרובה שם כמו קעקוע מכוער. שמישהו ישפוך עלי מים קרים מהר כי אני תיכף מתעלפת...

e m i l y

New member
וואי מסכנונת.

כבר ניתקלתי בעבר בנוולים מהסוג הזה, ויש לא מעט מהם, לצערי, בעידן העצלות. תמצאי אותו ותתלשי לו שערה שערה מהתחת, אני בטוחה שיש לו מלא! או שבעצם לא...

זפת חם

בהתחשב בזה שעל עונש גניבה בסעודיה כורתים לפושע את כף היד, העונש שלך נשמע לי מאוד רגיש ומתחשב אך לצערי דורש יותר מדי מלאכה ואולי אף יסתבר שאני עושה לו בזה טובה. רגע לפני שהחבית זפת יוצאת לדרך, כתבתי לאתר מייל נוזף ואני מחכה לראות מה יזוז שם.

gtidhar

New member
למה שלא תתבעי אותו?

במקום לשפוך על עצמך מים קרים ולהתעלף, יצא שתשפכי עליו מים רותחים והוא ייכווה. לי זה נשמע הרבה יותר חינני!

j i m m y

New member
לא בטוח ב100% שזה נכון, אבל

אני לא חושב שיש לה מה לתבוע אותו. את העבודות היא עשתה עבור החברה בה היא עבדה, ובכך מכרה לחברה בה היא עבדה את הזכויות לעשות עם הדמויות מה שהחברה רוצה. היא קיבלה על העבודה שלה כסף; זה לא שהתבצעה פה גנבה.

ועוד איך

מדובר בעבודה ייחודית, אומנותית שהיא טביעת ידי ויש לי את הזכויות עליה. הם לא קנו ממני את הזכויות לעשות מה שבא להם. זה לא מוצר, וחתימה זה עסק רציני. לא משחקים משחקים עם דברים כאלה.

e m i l y

New member
הוא שיחק

עם החתימה שלך...!!!???#%^ למה את מתכוונת כשאת אומרת דבר כה מוזר? יעני פירק אות אות ועשה קולאג' ממש פסיכופת, היצור הזה.

הוא לא עשה לחתימה שום דבר

אבל הוא גם לא טרח למחוק אותה, כך שעל המפלצת שהוא יצר מקועקע שמי. רגע, אני פשוט אציג את זה פה בשביל שתביני על מה אני מדברת.

gtidhar

New member
הבן אדם חלאה.

אין ספק שהוא גנב. אם את לא מתכננת תביעה, אני בטוח שבצורה כזאת או אחרת הוא עוד יאכל אותה. הכישרון הוא שלך בכל מקרה, כך שגם אם הוא יעמוד על הידיים הוא לא יוכל לגנוב לך אותו.

למעלה