מאיפה את/ה? בן/ת כמה את/ה?

רות82476

New member
אני ינסה לעזור :)

רק צריכים לפתוח יותר שירשורים (מענינים...) ולהביא לכאן ילדים.

orly 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifאני!!!!!!!!!../images/Emo36.gif|ימין

אני אורלי, בת 15 וחודש. (מזל מאזניים) אני גרה בנס ציונה בישראל. אני חולה על הסדרות מכושפות וסמולוויל! אני אוהבת לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט. מספר איסיקיו שלי: 158422689 (qtpie)

Julia16

New member
היי!

גם אני מזל מאזניים, איזה קטעים! מתי היומולדת שלך? שלי ב-15

keren14

New member
אני-

קרן, מאיזור השרון (נכון להיום!) עוברת למאמי בעוד חודשיים וחצי בערך.... מחר אנחנו מספרים למורה שלי על זה שאני עוברת:)- יש אסיפת הורים....

sivani

New member
יא

המורה שלי בא לבקר אותי ביום של הטיסה (אנחנו שכנים) והוא כמעט בכה, בחיי...טוב הגזמתי קצת

keren14

New member
אפרופו מורים....

היום היה לי אסיפת הורים.... סיפרנו למורה שלי שאני עוזבת... זה היה מזה מצחיק, היא אמרה "יאוו קרן ילדה מקסימה" "יש לי ילדה מקסימה בכיתה קוראים לה קרן.." ואז אמא שלי אמרה "טוב אז הילדה המקסימה הזאת עוזבת..." היא הייתה בשוק, הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלה, זה היה משהו כזה
זה היה מצחיק... מתקרבים אל היום הגדול...(אין תאריך!!! אתם מבינים!! אין!!!- מוזר או לא?!)

orly 15

New member
אני בשוק!

אני מכירה עוד איזה 3-4 אנשים שנולדו ביום שלך! ואני נולדתי ב-16, יום אחריך

שחף14

New member
אני

שחף, ואני חדשה כאן בפורום.... אני בת 14, ועברתי לחו"ל רק באוגוסט האחרון, אבל זה כבר נראה כמו נצח... ואני מתגעגעת לארץ!!! מה אני אוהבת? לנגן על גיטרה ולשמוע מוזיקה ולדבר עם כל החברה מהארץ (שאלוהים יברך את ממציאי האייסיקיו והטלפון!!). אה! ויש לי גם אח קטנצ´יק תינוקצ´יק (טוב, ויש עוד שניים חוץ ממנו, אבל הם לא כאלה פשושייים) שאני מתה עליו!!!!!! וזהו....

SuGar TeeN

New member
meeeeee

אני בת 13 וחצי מניו יורק אני אוהבת לרקוד לשיר ולשחק כדור סל ותאמת אני לא כל כך מתגעגת לארץ(על תצעקו עלי)כיאלו ברור שאני מתגעגת אבל עם הבצב והכל כיאלו זה קשה אבל פה כל כך נעים אבל אסור לשכוח מאיפה באתם.....

למעלה