מאיפה את/ה? בן/ת כמה את/ה?

רות82476

New member
מאיפה את/ה? בן/ת כמה את/ה?../images/Emo12.gif

שירשור ספרו על עצמכם!!
מאיפה אתם? בני כמה אתם? מה אתם אובים? כל מה שעולה לכם ספרו :) אני רוצה להכיר את חברי הפוום

eb182

New member
אני

כרגע בניו ג´רזי אבל אני מחיפה במקור(בערך) אני בת 15(עוד 4 ימים) אני אוהבת לנגן בגיטרה, לשמוע מוסיקה ולטייל בקור ובגשם

רות82476

New member
פששששש

רק כרגע שלחתי את ההודעה!! התחלתי לכתוב על עצמי וכבר כתבת לפני!!
את מהירה!

eb182

New member
כן אני מהירה../images/Emo9.gif

(GO ELEE!)-סתם קטע שלי ושל ידיד שלי וגם לא כתבתי עד כדי כך הרבה על עצמי

רות82476

New member
על עצמי

קוראים לי רות אני בת 14 עברתי לספרד מלפני שנה וקצת אמ.. אני מדברת בערך ספרדית.. האנגלית שלי.. אמ... על הפנים
אני אוהבת את פו הדוב (איזה חמווודדד:) יש לי שתי אחיות ההורים שלי גרושים (מלפני הרבה זמן...) אמ... בקריסמס אני טסה לשוודיה! (אבא שלי גר שם) איזה כייף!! עוד חודששששש יששש לראות את אבא וסבתא!! מתנות
! בגדים
(הכל ממש זול אחרי קריסמס:)! ועוד שטויות!! הא כן ואוכל!!
טוב... אני אשמח לשמוע עליכם :) נ.ב בהודעה הקודמת כתוב פוום התבלבלתי זה אמור להיות פורום טעות שלי

Julia16

New member
כבר סיפרתי על עצמי פה יותר מדי...

ובכלל נראה לי שכולם כבר מכירים אותי. אבל למי שלא, אז: אני ג´וליה בת 16, גרה באנגליה כבר יותר משנתיים ושונאת את המקום הזה! התחביבים שלי רשומים בכרטיס האישי ואין לי כרגע ממש כוח לפרט אותם (פה זה כבר 10 וחצי בלילה..) מצטערת.. אז זהו בינתים!

Julia16

New member
דרך אגב..

גם אתם שמתם לב שממש ריק בפורום בזמן האחרון, או שזה רק אני?

sivani

New member
המ..כן ../images/Emo10.gif

אני יודעת על אחד לפחות שעזב בגלל מריבות בפורום. ולדעתי יש יותר...ובאמת חבל

sivani

New member
אני אני אני!!

אני סיון, בת 15.5 וחצי ו-4 ימים
גרה בוונקובר קנדה כבר 4 חודשים ויש לי אח אחד קטן שבאמת הייתי מוכנה לוותר עליו לפעמים...
אמ...אני הכי אוהבת סלט יווני ואפונה
ואת איזה אחד כאן מהבצפר שלי

Doctor Evil

New member
אני אורן

בן 16.5 מקליפורניה, ארה"ב. אוהב את המעודדות בבית ספר שלי (לא את כולן.. רק 2... טוב נו.. 3..). עברתי ביולי השנה עם ההורים לתקופה של שנתיים.

MissUnKnown

New member
ok

אממ אני עדן...אני עוד מעט בת 16 ...פחות מחדוש... אני גרה בניו זילנד...סוף העולם בקיצר אני שונאת להיות ילדת קייץ...עכשיו בגלל שאני גרה בחלק הדרומי של כדור הארץ יש לי קייץ טוב זה לא ממש קייץ... אני ממש אוהבת מוזיקה...רוק מתקדם...וסתם מטאל, אני חולה על הים, וממש אוהבת לרקוד..לא במסיבות אלה באולפן מתגעגעת לחברים שלי ולחוז שלי מה מה מה מרק בצל מהמה מה המתכון, מה מה מה מחוז תיכון מהמה מה הקשר...מה מה מה מחוז תיכון מהמה מקום ראשון מה עוד יש לי שתי אחיות ואח...שב7 בבוקר הייתי רוצחת. מה עוד אמממ המקום הזה מ-ת
אהה ואני עדן

sivani

New member
מחוז שרון הגיע מחוז שרון הולך! ../images/Emo3.gif

איזה יופי ידיד שלי מרמתיים מגיע לפה עכשיו,הוא גר שנה פה וחזר לארץ אבל ההורים שלו עדיין פה
אני באקסטזה!! נוע"ליסט מגיע לפה!!

MissUnKnown

New member
לפה לא מגיע אך אחד חוץ מילדי חבד

וילדי ומשהו המושבים ....ולא תנועת הבת של נעול...אבל הייתי לי שיחת נוסטלגיה עם אחד המדריכים שהיה בארץ השנת שירות :)

sivani

New member
יאאא מגניב

אז בעצם מה הוא עושה עכשיו באוקלנד אם הוא כבר עשה שנת שירות????

MissUnKnown

New member
מדריך בהבו...ושנה הבאה הולך לעשות

טיול בארה"ב, הוא היה בארץ ב99´ חח איך הארת הייתה יפה האותה שנה...כולם דאגו לנקות אותה בגלל שנת 2000.

אנייייייייייייייי

אני מישראל,ראש העין. בת 14 שמי מורן כמובן.. אני אוהבת הרבה דברים לייק :קטנטנות,המורדים,בריטני,אהובי,בגדים,שופינג,כסף (במיוחד אלו שבאים בשטרות גדולות..) ,את ליידי שלי..(הכלבה שלי-תמונה מצורפת.) ומה לא?! :)))))))))))) אי סי קיו: 169806211

רות82476

New member
גם אני מזל שור!! ו....

וואי אני שמחה שאהבתם את השירשור!!
אהבתם?
אמ... סיוון גם אני מזל שור! יש לי יום הולדת ב22 לאפריל... למה יש כאן די הרבה ילדים מהארץ
כאילו לא שאכפת לי
טוב... תמשיכו לשרשר!! לדבר ולשאול בשביל שהפורום אמ.. יקום לתחייה לא שאני יודעת איך הוא היה קודם אבל ממש שראיתי בנתים הוא די ... מת. מצטערת אם ההיתי קשה בי- רות

sivani

New member
קודם הוא היה יותר פעיל ../images/Emo7.gif

המ...אני ב-19 למאי

למעלה