מאיפה אתם ...

meitar56

New member
כל מי שבפורום שיכנס בבקשה להודעה!!!

למישהו יש את השיר פתיחה החדש והוא יכול לשלוח לי בבקשה זה דחוףףףףף ועם אתם ממש טובים אז תשלחו לי את הקליפ פתיחה טוב ביי ובבקשה!!!!! תשלחו לי באימייל [email protected] או במסר אישי

מה הבעיה../images/Emo35.gif../images/Emo222.gif

תיכנס לאתר מילים ושירים, תחפש בגוגל, תכתוב הפיג'מות ויכתוב לך ת'מילים של השיר פתיחה. אם אתה רוצה את המוסיקה תחפש בקאזה הפיג'מות ויש לך את כל השירים והגירסאות..

danit14

New member
מאיפה אתם ...

משיגים את התמונות של העונה השניה !?

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gif חוויות מההחתמות../images/Emo219.gif

זה בלי סמיילים כי העתקתי ממקום אחר שכתבתי. אלוהים,כמה היום הזה מושלם?! (תשובה-מאוווד מושלם!) אז מה היה לי היום? נפצעתי אנושות בידי הימנית (ואני לפחות שמאלית!),קנינו כמות לא מוגבלת של במבות,2 אייסקפאים,חבילת פלסטרים לילדה הפצועה-להלן,אני,ועוד המון דברים. הא,ופופקורן . באמת לא חשבתי שאני יוכל להחזיק מעמד מ-2 עם החברות הקרציות שלי. ועם כל הבכי והכאבים ביד,רק היה לי עוד יותר רע. ת'אמת? היו שם עוד כמה ילדות חמודות שהתחברנו איתן. מרחובות. האמ,כשהתחיל כל הפיצוץ אנשים התחיל להיות לי חם. וכשם חם לי לאנשים שלידי זה לא טוב,אני מתחרפנת (זה תורשתי,עזבו)..ואז התחילו הצעקות שלי על מאי. כי על מי אם לא עליה אני יכולה לצעוק? היא הרי חסרת אונים תמיד! ועבר המון זמן,כתבתי לכם פה,ישבתי על ריצפה,אכלתי במבות ופופקורנים,חברה שלי גנבה לי את טוני ומאי התבכיינה&התקרצצה&נעלבה כל הזמן. (היא צומי,עזבו). האמת שהיינו בין ה-10 הראשונים. בגלל זה לקח לי כ"כ מהר. החלטנו שלא ניכנס כולן ביחד,כי אנחנו לא סובלות אחת ת'שניה ברגעי לחץ. ואני הסכמתי להכנס אחרונה. (למה? כי הכי כיף. זה הכי צומי ) ואז?! כשאני נכנסתי?! הפלסטר קודם כל-זה חמוד כ"כ לו . הוא מושלם תאאאאמיד!! אז הוא חתם לי על הכל וכשהוא חתם הוא מתחיל לדבר איתי -מה קרה לי ביד וכאלה. מה אני יאמר?! שהחברה הפאקינג מפגרת שלי טרקה עליי ת'דלת?! כן . רק בנוסח אחר . ואז הוא אמר לי-מסכנה וכאלה. והייתי כ"כ בשוק. הוא כזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! [הא,הוא נמוך + ] איסע מתוקי קושקוש קוקי מוקי . וזהו. זה לא הכל אבל השתדלתי לעשות הכי קצר שאפשר. אם בא לכם-תגיבו אני יחזור הביתה וזייהו [כע,אני עדיין איפושהו בקניון,כותבת את זה. אני יגיב לעצמי אח"כ] [הא,הספקתי לחבק אותו לשניה וחצי]

מ א מ י2

New member
לא מאושרת ../images/Emo219.gif

מאושרת + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
. החלטתי שאני אוהבת זקנים נמוכים! ג'וני תעשה לי קמטים! הראלי תעשי לי גומות! עפר תעשה לי כדורים!

למעלה