מאיפה אתם?
R resplendent chemis New member 16/1/14 #2 אני רומאית נוטה למצריה אבל רומאית אם חייבים להחליט וגם במניירות אני רואה בעצמי אלילה אמנם בינתיים רק אני רואה את זה אבל מקווה שבקרוב גם סרוז'ה יבין את זה
אני רומאית נוטה למצריה אבל רומאית אם חייבים להחליט וגם במניירות אני רואה בעצמי אלילה אמנם בינתיים רק אני רואה את זה אבל מקווה שבקרוב גם סרוז'ה יבין את זה
R resplendent chemis New member 16/1/14 #4 אני מרגישה ממש מגעיל אני מתה לקבל כבר מחזור ולסיים כבר עם התסמונת הזאת
נ נסחפת עם הגלים New member 16/1/14 #6 אני כמו רספי! אני נוטה בין רומאית למצרייה, אבל אם חייבים להחליט אז מצרייה.
נ נסחפת עם הגלים New member 16/1/14 #18 חופשי הבן של זאוס אגב קובי זה לא אומר כלום על ההורים שלך, אלא על אבות אבותיך. מאיפה הם באו. והאמת? זה סתם שיט שמצאתי בפייס חחחח.
חופשי הבן של זאוס אגב קובי זה לא אומר כלום על ההורים שלך, אלא על אבות אבותיך. מאיפה הם באו. והאמת? זה סתם שיט שמצאתי בפייס חחחח.
נ נסחפת עם הגלים New member 16/1/14 #11 נו! ג'ני מתה לדעת איך הכף רגל שלך נראית ילד! בבקשה תגלה בבקשה. היא עוד מעט גומרת.
י ילד רע ומר New member 16/1/14 #13 זה לא מעניין לגני את קצה ההרצוג. היא רוצה לראות את הזין שלי וזין היא תראה.