מאיפה אני מתחיל?

יאירו21

New member
מאיפה אני מתחיל?

אני בן 22 בתהליכי חזרה בשאלה ממרכז הארץ. אני רוצה לצאת לבילויים ואין לי עם מי מה אני עושה בידיק? איפה אני יכול לימצוא? אולי זה נישמע טיפשי אבל אין לי מה שניקרא את המיומנות החברתית הזו.. כאילו אני לא ממש יודע ליקשור קשרים עם בחורות וזה חסר לי בחיים - חברה... ניסיתי בכמה מקומות של חזרה בשאלה , ולא התחברתי ,כי יש לי סנטמנטים לדת סה"כ והם עוזרים רק לחוזרים בשאלה "שלמים" אני מרגיש המון בדידות וחנוק בגלל זה

noa128

New member
היי לך ../images/Emo39.gif

ראשית ברכותיי על הדרך האמיצה שבה בחרת ללכת. הצצתי לך בפורום 292 (יוצאים בשאלה) והבנתי שבאופן טבעי גם לשם הצצת, ומאד נכונה בעיניי המחשבה על דיעה נוספת מזוית אחרת, כי האמת שלרוב לא עולה כאן שאלה קונקרטית כמו ששאלת ובהקשר של הדברים מבחינתך בהחלט ברור לי למה בחרת לבקש את תשובתך כאן אצלנו
מהמקום שמתחיל מחדש, וסולל לעצמך דרך משלך בעולם הזה - יכולה לומר לך - הכל מתחיל בך. כאדם. ומה אתה ואיך אתה בוחר לסלול לעצמך את נתיב חייך החדשים. אז קודם כל כדאי אולי להפריד את "לצאת לבילויים" מ- "חברה/בת זוג" - לצאת לבילויים אפשר עם חברים לעבודה/לימודים וזו דרך נוספת להכיר, כן, גם בחורות. אין חובה לעשות זאת עם בת זוג או בכלל לא - כאדם חילוני אתה ודאי עובד למחייתך / לומד ויש סביבך אנשים כלשהם, גברים או נשים - יציאה לבילויים יכולה להתחיל עם אנשים שאינם בהכרח "בת זוג" אפילו לא פוטנציאלית - פשוט לשם החברה והבילוי. ברורה לי כמיהתך לבת זוג, ויכולה לספר לך שאתה בחברה טובה של רבים מאד מבני גילך שנמצאים באותו מקום, והם היו חילונים כל חייהם. לא תשמע ממני המלצות על פיק-אפ ברים מסיבות ומועדונים.. מהתבוננות סביבי יכולה לספר לך רק זאת - לא מעט מההיכרויות המוצלחות ביותר, ה"חיבורים" הטובים ביותר - קרו מעצמם - שני אנשים שהיו באותה סביבה, הזדמנו לאותו מקום וה'קליק' ביניהם והכימיה שהיא ה'דבק' שחיבר אותם לא היה יזומים, לא מתוכננים, לא "מתורגלים" - פשוט מצאו חן זה בעיני זו ולהיפך... בהיותך חוזר בשאלה אני מניחה שאתה מוקף בגברים ובנשים, כלומר החברה היא מעורבת. עצתי לך יאיר - זרום עם הדברים, ופתח ליבך. היה אתה עצמך, לך אחרי תחומי העניין שלך כאדם, צעד בשביל הזה שלך. חברה לדרך - תגיע בלי הכנות ותירגולים. ובהצלחה לך, נועה.

למעלה