מאיפה אני משיג

kensaggy

New member
מממ...

כל ערוך טקסט יספיק, כמובן שיש דברים יותר מתקדמים כמו סביבות עבודה. אני אישית מעדיף את ZDE. אתה יכול גם לנסות את HTML-Kit, הוא תומך בפונקציות של PHP ובסינטקס. בהצלחה, חן.

orenphp

New member
כבר נמאס לראות את זה - כולם להכנס!

נמאס כבר שאתם(אתם - ראיתי עוד כמה שנוהגים לכתוב כך) כותבים את ההודעות שלכם עם סימני הקריאה האלו ובלשון של פקודה ולא בקשה. אתה רוצה לינק?? חפש בגוגל!!! איך זה נשמע? טוב לקבל כזאת תגובה? אני בפרינציפ לא עניתי כאן לכמה הודעות מאחר והם החליטו לנסח את הבקשה שלהם כדרישה. אני מקווה שזו פעם אחרונה שזה קורה, תתנו כבוד לאנשים שעוזרים לכם אחרת פשוט לא יעזרו לכם, לי אישית זה נמאס ולא פעם זרקתי לאוויר כמה "ברכות" רק מלקרוא את ההודעה ולסגור אותה בעצבים. מקווה שהחבר'ה בפורום מסכימים איתי, אם לא, לפחות אני מרגיש ככה וחבל.

kingyes

New member
סליחה

סליחה אני לא ידעתי שאתם שונאים את התווים !!!. אני מצטער, ויפסיק לכתוב ככה הודעות. יקיר

orenphp

New member
נסלח... ../images/Emo3.gif

נקווה שגם כולם יקראו את השרשור וילמדו מזה משהו. אני מקווה שאמיר גם ידאג ל"כיצד לכתוב הודעה/תגובה" על מנת שכל החדשים בפורום יוכלו לראות. כל טוב.

kingyes

New member
אז אתם יכולים

אז אתם יכולים להביא לי לינק לתוכנה שכותבת קבצי PHP? יקיר

orenphp

New member
תמיד תחפש בגוגל ואז אם לא מצאת...

תבוא לפה. האתר של גוגל במידה ואתה לא מכיר: www.google.co.il בקשר לZDE: www.zend.com בקשר לHTML-Kit, חיפשתי בגוגל מאחר ואני לא מכיר אותה וזה מה שמצאתי: http://www.chami.com/html-kit/ בהצלחה.

kingyes

New member
תודה רבה.

תודה רבה גבר. ואני מצטער על התווים !!!. תודה רבה. יקיר

kensaggy

New member
אורן

אני מסכים איתך ב 100%! לא הייתי יכול לנסח את יותר טוב. הבחור עוד פנה אלי בהודעות פרטיות בציווי שאני אתחבר ל ICQ כי הוא צריך אותי. מתי אנשים יבינו שהאנשים שעוזרים בפורום לא עובדים בשביליהם?! ואני בטוח שכל שאר חברי הפורום הקבועים מרגישים ככה גם. חן.

kingyes

New member
קודם כל חן!

קודם כל חן אני לא חושב שאתה עובד אצלי. ומתי שכתבתי לך שאם אתה יכול להתחבר ל-ICQ, זה בכלל לא על שאלות, אלא רק רציתי סתם לומר שלום. אז למה אתה כל הזמן קיצוני? יקיר

kensaggy

New member
אם..

אם זה היה המצב אז אני מצטער וטעות שלי. כי הרושם שאני קיבלתי זה בערך כזה (כמובן שפה אני מקצין את זה שאנשים יבינו כמה זה לא נעים) "חן תתחבר דחוף ל ICQ! אני צריך אותך דחוף! שום דבר לא עובד לי!" בכל מקרה, מה שאמרתי עדיין תקף בהחלט על חלק מההודעות כאן בפורום. ו.. אני כבר לא משתמש ב ICQ, מצטער. לא סובל את התוכנה הזאת. בברכה, חן.

למעלה