מאיפה אני משיג חמוס ??

פולו גי

New member
מאיפה אני משיג חמוס ??

אני רוצה גם חמוס ואני לא יודע מאיפה אפשר לאמץ אחד ..

Sweet Fantasy

New member
קודם כל

תקרא הרבה על החמוס זאת חיה שדורשת הרבה אי אפשר להחליט שקונים חיה כ"כ מהר תקרא, תלמד, תחקור תשאל שאלות תבדוק אם יש לך את הזמן הכסף והאמצעים לגדל חמוס זאת התחייבות ארוכה ולא פשוטה תתחיל מקריאת המאמרים שיש פה בפורום ואשמח לענות על כל שאלה בהצלחה מיכל

פולו גי

New member
תודה , אדאג לקרוא הכל

ואני מגדל כלב והייתי מעונין לצרף לו חבר חדש . שכן שלי מגדל חמוס עם הכלב שלו והוא אומר שזה לא שונה מכלב ... רק מאיפה אני יכול לאמץ לי אחד ??? אני מבין שמחנויות בדומה לכלבים לא מומלץ לקנות ...אז מאיפה ... ואני לא בן 13 שמתלהב ...!!!!

Sweet Fantasy

New member
לא אמרתי

שאתה מתלהב אבל חמוס זאת הוצאה גדולה וצריך לדבר עם ההורים לפני.. חמוס זה שונה מאוד מכלב אבל לא חסרים גם דברים בהם הם דומים אפשר לומר שחמוס זה שילוב בין כלב לחתול בקשר לכלב הם אמורים להסתדר אבל זה לא תמיד הולך זה תלוי באוםי הכלב והחמוס בקשר לקנייה.. חמוס קונים ממגדלים מנוסים העונה כבר הסתיימה ותחל שוב באפריל כשמתחילה העונה צצים הודעות על מגדלים שמוכרים את הגורים שלהם ואז תוכל למצוא חמוס שמתאים לך (אם בכלל) כשתגיע העונה אשמח לעזור לך במציאת מגדל מנוסה ועד אפריל יש לך הרבה זמן לקרוא .. מיכל

פולו גי

New member
אני גר לבד .

אני מזמן לא בגיל שגרים עם אמא ואבא . ויש לי חצי שנה להתכונן נפשית וכלכלית לחיית מחמד החדשה .

Sweet Fantasy

New member
סורי חשבתי

בגלל מה שאמרת שאתה בן 13 עכשיו ראיתי שזה 25 בכל אופן הכי חשוב ךי להדגיש זה שתקרא הרבה אם אתה מוכן להתחייב לעוד חיה ל6-8 להקדיש לה זמן וכסף חיסונים כל שנה ניתוח עיקור\סירוס אוכל כל חודש חודשיים ועוד.. אני פה אשמח לעזור לך בכל שלב ואם אתה צריך אני גם במסרים המשך ערב נעים

פולו גי

New member
תודה , אנחנו מכירים מפורום כלבים

ושם הכרתי לראשונה את החיה הפרוותית שנקראת חמוס . אין איזה מישהו שרוצה למסור ? חייב לחכות לאפריל למגדל ? להוציא את החנויות שמוכרים ...

Sweet Fantasy

New member
אממ..

לא ממש מכירים אבל בסדר :) זה קשה למצוא חמוס למסירה אבל תחפש בלוחות יש חמוסה למסירה בת שנתיים.. אני הייתי מציעה לחכות לעונת ההמלטה קח תמצא חמוס שמתאים לך ולאופי שלך מה שגם יהיה לך זמן ללמוד אתה אתה חדש ולא חסר מה ללמוד תקשיב לי :)

למעלה