מאין תבוא ישועתי???

בגדה

New member
מאין תבוא ישועתי???

אין לי מושג מהיכן אתחיל..... אני בחורה בת 46 נשואה מזה 28 שנה......הגעתי לשיא המשבר בחיי אולי..התבגרתי כדברי אחותי או פתחתי את עיניי כדברי בעלי יש לנו 3 ילדים וכולם בוגרים....(אני מבולבלת ודמעות מציפות את עיניי) אני אתחיל מההתחלה........בכך שאת 3 ילדיי אני גידלתי לבד ללא תמיכת בעלי בעלי היה שקוע בתוך עבודתו ואני שקועה עם ילדיי....תמיד ראיתי את בעלי כאדם מסור אמין הן לעבודתו והן למשפחתו וכדי שתבינו למה כוונתי..אני אוסיף ואומר כי יכולנו לנהל שיחות נפש והסקס היה טוב. וכאן מתחילות בעיותיי..הילדים בגרו וכ-17 שנה אני עזרתי לבעלי עם עבודתו מרוב שהאמנתי ובטחתי בו (וזאת בטיפשותי) בעלי הלך והתפתח, כשהתעוררתי, התבגרתי,נפתחו עיניי החלטתי שאין אני מעוניינת לעבוד איתו ונשארתי בבית. עכשיו אני מגלה כי כל יום חוזר על עצמו הוא יוצא אוכל במסעדות שותה בבתי קפה עם חברים.... ולא הוא לא בוגד בי........והכסף בידו ואני הטפשה נשארת בבית...אני חייבת לציין כי אחיותיו של בעלי אינן נשואות והן מבוגרות דיין כדי לא לדעת על זוגיות כל הזמן מתקשרות אליו וקובעות איתו אצל אימם זה מעצבן אותי שהוא את רוב זמנו מקדיש לעבודה ולהיות אצל אימו עם הקומונה המשפחתית הסגורה גם כשניסיתי לעשות ארוחה משפחתית בימי שישי הוא היה מעדיף ללכת לבית אימו ולא להיות איתנו, כמובן ירדתי מהנושא החלטתי שכך אין אני מעונינת להמשיך את חיי, הגבר שאיתי כבר לא מעניק לי בטחון, הגבר שאיתי למד לרדת לחיי, הגבר שאיתי לא יודע לתת לטיפה או אחיזה חמה.........לדעתי.........הגבר שאיתי כבר לא הגבר בשבילי ביקשתי להתגרש ופה גיליתי את הגבר שצבר הון ואין לי שליטה על ההון שכביכול טוען שזה שלו. לפעמים אני נשברת ואומרת לעצמי לעזאזל...אני קמה והולכת אבל כשהחלטתי לחפש עבודה מסתבר שאני לא יודעת לעשות כמעט כלום והמצחיק בקורות חיים שמבקשים ...חחחחחחח.......אין לי קורות חיים. זהו.......אני מרימה ידיים........מה אני עושה?.......להתגרש........לאכול חרא ולשתוק.......פה נגמרו חיי? אשמח לקבל עצות.........ומי שרוצה לקטול יעשה זאת בעדינות. אני כותבת הכל בשטף הדברים העולים לי בראש אז אם התבלבלתם איתכם הסליחה. והניק שלי זה סתם סדר האותיות הרצות שלרגע לא תחשבו שבגדתי.....פתי כמוני אין בשוק. תודה...........

ב ד ר ך

New member
נראה לי

שמה שחסר לך בחיים , זה עניין. כך שרק את יכולה להביא את הישועה לעצמך. לבעלך יש עניין בחיו, יש לו עבודה, יש לו אתכם יש לו את המשפחה המורחבת שלו לי נשמע שאת משועממת (בצדק) ואולי לפני ששוברים את הכלים ולפני שמתגרשים, שווה לבדוק אם את יכולה במסגרת חיי הנשואין שלך לשדרג את עצמך למצוא עבודה/ לפתוח עסק/ ללמוד משהו. יכול להיות שאם תמצאי עניין חדש בחייך, תמצאי שחיי הנישואין לא גרועים כמו שאת חושבת כעת.

galia1962

New member
בינתיים תבני גםם לך חיים

במסגרת הנישואים תרשמי ללימודים שמעניינים אותך תלכי לחוגים שעושים לך כייפ תתפתחי תבני את עצמך ואת חייך, תצאי גם את ותבלי עם חברותת תפרגני לעצמך מה שהוא מפרגן לעצמו.. לא מתוך מלחמה נגדו- אלא מתוך פעולה בעדך הגיע הזמן שגם את תתחילי לחיות ולהנות זה תלוי בעיקר בך.

denur1

New member
גם אני כמו האחרים מתרשם

שאת לא יודעת למצא עיניין לעצמך את ממתינה שבעלך יצור עבורך הכל. את חייבת למצא משהו שיעניין אותך לימודים, חוגים, עבודה. ברגע שיהיה לך עיניין משלך ותיהי עסוקה בו הכל יבוא על מקומו בשלום.

Rinattt

New member
אלוהים בדיוק מחלק ישועות ממש כרגע

ישועתך תגיע אך ורק ממך. קודם כל כפי שאמרה בדרך את משועממת! ולבחור שלך יש עיניין... מצאי לך תחביבים, חוגים, חברים ותתחילי לחיות. אם יש בך ולו מעט אהבה לבעלך תשארי ותצטרפי אליו לבילויים, אם לא מסוגלת קבלי וכבדי את הבילויים שלו אם זה עושה לו טוב, ומצאי לך בילויים משלך ובילויים משותפים לשניכם. בקשר להון שצבר, חושבת ש-50% שלך, גם אם זה שעבד, ראשית כי את גידלת לבד [רוב הזמן] את הילדים, עזרת בעסק כשגדלו, ובעצם רוב ההון נרכש ונצבר בזמן היותכם נשואים. אבל בשביל זה תצטרכי עו"ד כדי לדעת בוודאות. לא נשמע שאכלת "חרא" כדברייך ["זהו.......אני מרימה ידיים........מה אני עושה?.......להתגרש........לאכול חרא ולשתוק.......פה נגמרו חיי?"] אם לא הכי טוב לך קומי ומצאי לך חיים, והכל תלוי בך ורק בך! את עבדת איתו את יכולה ליצור לך קו"ח משלך, 46 זה לא זקנה, אז אם קצת תאמיני בעצמך... תצליחי! פתי כמוך? לא נשמע שניסה לפתות אותך בעלך, הוא לא בוגד בך, נשמע שמכבד, נשמע שאת לא יודעת להעריך אותו ואת עצמך. חושבת שאם תתחילי לחיות, לבלות, למצות את עצמך בעלך יעריך אותך קצת יותר וירצה בקרבתך יותר ויותר. שיהיה בהצלחה

ערסlight

New member
התפרקות

בואי נעשה סדר. יש כאן שני דברים נפרדים. זה שהנישואין שלך לא עובדים זה דבר בנאלי. לא הרבה זוגות מצליחים לשרוד דור ולשמר את הביחד. במקרה שלך זה בולט במיוחד כי הקטנת ראש. כאילו... הפתעה... אין לי קורות חיים. מה חשבת שתעשי אחרי שהילדים יגדלו במשך כל השנים? זה אפילו לא מפתיע שבעלך איבד בך עניין. מה יש לך להציע לו? ממה שכתבת... המקום בו את נמצאת ושתיארת הוא הדבר הצפוי. כל תסריט אחר היה המפתיע. אבל לא באתי לדרוך לך על יבלות. יש לך יותר מזל משכל. את חיה בתקופה שהחוק דואג לך. מגיע לך חצי מכל מה שבעלך צבר [ומלא עורכדינים שיודעים איך לעשות את זה] וכולך בת 46. את יכולה לגלוש לרחמים עצמיים, האשמות, להתעלק על ילדייך, ולהתחיל את הגסיסה האיטית מול הטלנובלות, אבל... זו גם יכולה להיות הזדמנות חייך. את יכולה ללמוד, ליצור, להכיר את הצד שלך שעוד לא נתת לעצמך להכיר, את יכולה להתפרפר או להתאהב, לראות עולם וכל דבר שעולה על דעתך. בקיצור... הגיע זמן שתתבגרי.

Dardar63

New member
שאלוהים תעזור לך..

"יש לך יותר מזל משכל. את חיה בתקופה שהחוק דואג לך. מגיע לך חצי מכל מה שבעלך צבר [" "זה אפילו לא מפתיע שבעלך איבד בך עניין." ועוד כהנה וכהנה.... יענו.. בעלה צבר לבד? היא גידלה את הילדים של השכנה? בהתנדבות? הקטנת ראש? במחשבה שניה , לא בטוחה שאפילו אלוהים תוכל לעזור, שכנעת אותי, אתה באמת ערס.

childman1

New member
28 שנים בזבז לך המנ...

תתגרשי נו כבר למה את מחכה. זה באופנה עכשיו. כולם מתגרשים. "הוא לא יודע לתת לטיפה או אחיזה חמה..." בטוח תמצאי מישהו יותר מוצלח. ראבאק 28 שנים הוא עובד ומפרנס את המשפחה לא חסר לך כלום ופתאום הגבר שאיתך הוא לא בשבילך.... ובגללו אין לך מה לרשום בקורות חיים. חשבת,אולי זה בגללך? בגלל שהיה לך נוח כל החיים שהוא קורע תתח... ואת בבית. ואל תגידי לי גידלתי את הילדים, כי יש הרבה נשים עם שלושה ילדים ויותר שגם עובדות. תעשי חושבים עם עצמך מה הביא אותך למצב הזה, ואל תנסי להאשים אף אחד כי את בחרת באורח חיים הזה. ותעשי חושבים מה את עושה עם חייך כדי שבעתיד לא תאשימי אחרים במצבך. אני מקווה שקטלתי בעדינות....

לא מתגרשים בגלל חוסר סיפוק בחיים

לא מתגרשים בגלל חוסר סיפוק בחיים.!!!! לא אמרת שהוא בוגד לא אמרת שאינך אוהבת אותו לא אמרת שהוא בעל מתעלל בעצם אמרת שהוא בעל טוב..רק שחסר לך תשומת לב ועיניין בחיים. ראשית לכי וקני את הספר: למה גברים אוהבים ביצ'יות... אחר כך שבי וכתבי מה כן היית רוצה לעשות בחיים. לא ניראה שכסף ממש חסר לך. יכול להיות שתוכלי ללכת ללמוד. ללכת לעבוד. לעשות שינוי מהותי בחיים. תעשי את השינוי ותרגישי לגמרי אחרת. דרך אגב גם אני בדרך לשינוי....ולפעמים זה מפחיד.

זה הזמן

להתחיל ולחפש תחומי עניין בחיים! אולי תחשבי על לימודים או תעסוקה אחרת, ליזום או להתנדב, העיקר לצאת ולמצוא תחום שיעניין אותך וימלא את הזמן הפנוי. יחד עם זאת, כדאי מאוד לשקול ללכת לייעוץ, חבל שאחרי כל השנים האלה, בהם הקמתם משפחה, כל אחד מכם דאג למשפחה מכיוון אחר, פתאום עכשיו, שבאים לקצור את פרי עמלכם, את מחליטה שזהו? וזה כי את לא יודעת לעשות כלום? כי פתאום אחרי כל כך הרבה שנים, בהם בעלך אוכל עם משפחתו, עכשיו נזכרת כי זה מפריע עד כדי הצדקת גרושין? חומד, אני קוראת אותך, קוראת את המשבר העמוק והייאוש בו את נמצאת, אך יחד עם זאת חושבת, כי הפתרון למצוקות שלך, הוא לא גרושין.... הגרושין לא יפתרו לך את הבעיה, הם רק יעצימו אותה.... מאחלת לך הצלחה רבה ושתצאי מהר מהמשבר שבו את נמצאת.

d a n i e l s 5

New member
אבל הגרושין יתנו לה ....

את ה"עניין בחיים" יונאו , סוג של עיסוק :) ועכשיו מורידה את מסיכת הציניות שלי....... ואומרת שמסכימה איתך , עם כל מה שכתבת.

למעלה