מאיזה גיל לדעתכם

מאיזה גיל לדעתכם

מאיזה גיל לדעתכם צריך לעלות על נעלי פויינט ומאיזה גיל אתם עליתם??

מ א ג ר ט

New member
ממתי

שמתחילים להפסיק לגדול... גיל 13-14. אני מעולם לא עליתי על פוינט (רק עם דאנססניקרס ולכמה שניות) אבל רוב הקבוצה שלי ביקשו מהמורה להתחיל ללמד השנה ורק אני לא רוצה...

מ א ג ר ט

New member
למה?

אני בת 14.5 הבעיה איתי היא שיש לי 'נתונים' טובים- פוינט ממש חזק וטרן-אווט נכון, אבל אני לא רוצה כי קשה לי לחלק את המשקל בגוף נכון. במילא רוב הבנות עוברות לקבוצה של התיכון שנה הבאה (חוץ מאלו שעוזבות) אז למה לא להתחיל שנה הבאה?

...

הבנתי תלוי אם את רוצה להמשיך עם הריקוד ואת אוהבת את זה וממש סגורה על זה אז לדעתי כדי לך לעלות על פויינט תאמיני לי שזה לא כל כך קשה כמו שאת חושבת וגם תעני אם את רוצה להיות רקדנית וכל אלה או שזה תחביב שלך???

מ א ג ר ט

New member
הסבר

אני בכיתה ט', ואם כל הכבוד למקצוע שאני ממש אוהבת, משנה הבאה הוא יהפוך לתחביב של אחרי הצהריים. אם ממשיכים בתיכון ללמוד זו השקעה של המון שעות, וזה גם אחד מהמקצועות המוגברים. יש לי עוד כישורים חוץ מלרקוד ויותר חשוב לי להגביר פיסיקה ועוד מקצוע (נגיד אנגלית או כימיה) וזה יותר חשוב לי מבגרות בבלט קלאסי. אני בטוחה שעוד אנשים מסכימים איתי. מכאן שזט השנה האחרונה שאני ארקוד בלט קלאסי כמקצוע ולכן אני מעדיפה לחזק דברים אחרים ולא פוינט.

ש ו ר ט י

New member
מגיל 10 אני על פוינט

אבל לדעתי זה קצת מוקדם מידי. הייתי בקבוצה של ילדות יותר גדולות ממני ולכן התחלתי לרקוד על פוינט בגיל 10. עדיף מגיל 12 בערך להתחיל עם זה אני חושבת

למעלה