מאיזה בית אתה?

מאיזה בית אתה?

שלום לכולם אם הייתי בהוגוורטס אז בטוח הייתי ברייבנקלו(חוץ מזה שיש להם את הסמל הכי יפה) כי אמיץ אני לא Xגריפינדור טוב לב אני בטוח לא Xהפלאפף אני לא שעפתן ולא טהור דם Xסלית`רין תגיבו

העצלנית

New member
נראה לי שיש לי תכונות

לכל אחד מארבעת הבתים. אבל לסלת`רין הכי מעט

coolit

New member
אהה, דוד דב..

זאת לא שגיאת הכתיב הראשונה שיש כאן, אבל לי כבר נמאס לתקן לאנשים את השגיאות.. אם כי הפעם זה נראה ממש מוזר.

LuNaTiC

New member
ובנימה יותר כואבת -

האתר של הפאנפיקים האהובים שלי לא עובד, בווו אני כל כך עצובה! רציתי לקרוא שם את כל הפאנפיקים של הארי.. וזה קצת קשה כי יש שם ברגע זה 13,449 פאנפיקים!!! וואו!! אבל זה עצוב. *סניף סניף* ענבל u kiss football? yeah i kiss football!

Vilia©

New member
מילה בנושא.....

דבר ראשון בסלית`רין זה שאיפה במיוחד לכוח..... דבר שני...אני חושבת שהייתי מתאימה לגריפינדור...כי אני באמת אמיצה... טלי פוטר נ.ב. איזה אתר זה עם הפאנפיקים ענבל?

LuNaTiC

New member
סוף סוף

מישהו שואל!!! פור קריינג אאוט לאוד! לא חשוב. האתר - www.fanfiction.net ויש שם על כל דבר!! ומלא של הארי פוטר!! זה אתר ממש טוב, אבל אם אתם טיפוסים מתמכרים כמוני זה לא מומלץ.. לא נורא! בהה לילה טוב! ענבל silvia 15 does fashion does her own thing does style doesn`t smoke ככה זה הולך?

נמרה

New member
אוי אוי אוי...

חברה שלי קראה את הדראקו דורמיינס המטופש הזה ועכשיו איבדה את החשק להארי! היא אפילו כבר לא רוצה לראות את הסרט! אנחנו מתקרבים דוקטור... היא אולי עוד תחזור למה שהיא היתה קודם.. אנחנו נצליח דוקטור.. -מהר תנו לי חמש מ``ל חיפושיות ברוטב! -מיד דוקטור! -נחכה ונראה.. אולי עוד נצליח להחזיר לה את אהבת הארי פוטר... קטע מתוך אי.אר.או.אייץ`.פי, אמרג`נסי רום אוף הארי פוטר.

LuNaTiC

New member
puh - lease!

דראקו דורמיינס ודראקו סיניסטר הם פאנפיקים ממש טובים!!! דראקו כל כך מאמי! באמת, אתם לא חושבים שמאחורי הפוזה יש איש טוב? yours truely, inbal! drrrraaaccooo dormiens nunquam titillandus

דוד דב

New member
לא לדבר שטויות דורמיינס זה משובח...

בעצם לא משהו .. אבל הסיפור ההמשך שלו .. דראקו סיניסטר זה אחלה סיפור ..

תשובה

אני אם הייתי בהוגוורטס אני הייתי בגריפינדור (ולא בגלל שהארי היה שם) יש להם את הסמל הכי יפה בעיני (וזה גם המזל שלי - אריה) אני חושבת שאני אמיצה, יחסית לילדים שאני מכירה, טוב לב (הפלפאף) אני לא יכולה לסמוך על זה, שאפתנית (סליתרין) אני כן, לפי דעתי.......

למעלה