מאיונת מתוקה שלי...

t@gel

New member
מאיונת מתוקה שלי...

אמרתי לך שאני לא אבוא...אמרו לי שאת לחוצה יותר ממני מאשר מהתכנית... אמרתי שאני אשלח את מורני...לא רציתי שתתרגשי...אבל בחיים לא הייתי מפספסת את זה. באתי...מתחבאת שלא תראי אותי...ואת כבר לפני הקלטה...אני רואה אותך במוניטור ונסערת...יודעת כמה התפוצצתי מאושר, דאגה, חששות...? ואת כל כך מתוחה ופנייך שלוות, לא מסגירות דבר...בולעת את מילותייך בשקיקה...אומרת לכולם...``זו הילדה היפה שלי, האמיצה``... מאיונת מקסימונת, נתת את כל כולך...עשית את מה שלי לא היה אומץ לעשות... לא היה לך הרבה זמן להתכונן נפשית...הודעתי לך בדקה התשעים ממש...למחרת שלחו לך מונית ונסעת לפגישה עם ההפקה...הכל על רגל אחת...מהר..יום אחרי את כבר מצטלמת...להחליט על זה לוקח הרבה זמן...היית פשוט גדולה!!!!!! סיימת את השידור...ובחוץ מחכה לך הפתעה...מרוב שרצית שנפגש, כבר ניחשת בלבך...ואת יוצאת מהאולפן היישר לחיבוק הענק שלי...לא רציתי לשחרר אותך...לא רציתי להפחיד אותך עם דמעותיי...זה היה אחד הרגעים היפים בחיי... אני כל כך גאה בך, יקרה שלי...שיחקת אותה בענק!!!!! את אמיצה מאוד! אוהבת אותך כל-כך...תמיד אהיה שם למענך...תמיד אהיה חלק ממך... יפיפייה שלי, את... שלך לנצח, תגל

למעלה